NEXEN TIRE, The Tire Cologne 2024 Uluslararası Lastik Ticaret Fuarına Katılımını Duyurdu

0
491

Önde gelen küresel lastik üreticisi NEXEN TIRE, 4 Haziran – 6 Haziran tarihleri ​​arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek olan Tire Cologne 2024’e katılımını duyurmanın heyecanını yaşıyor.THE TIRE CLOGNE, dünyanın dört bir yanından büyük lastik, jant, otomotiv aksesuarı ve hizmet şirketlerinin ilgisini çeken, lastik endüstrisi için önde gelen bir ticari fuardır. Köln Ticaret Fuarı’nda düzenlenen etkinlik, sektördeki en son ürün ve yeniliklerin sergilenmesi için önemli bir platform görevi görüyor.

Beş kategoriye yayılan NEXEN TIRE, yaz, kış, dört mevsim, elektrikli araç ve yarış lastikleri olmak üzere toplam sekiz farklı ürünü sergileyecek. Öne çıkan olaylardan biri olarak şirket, Alpler ve İskandinav kış pazarlarında ilk kez görücüye çıkacak WINGUARD Sport 3 ve WINGUARD ice 3 adlı iki ürünü tanıtacak.

Ödüllü ürün grubunu temsil eden N’BLUE 4Season 2 ve N’FERA Sport, tüm hava ve yaz lastiklerine yönelik olarak sergilenecek. Son olarak, Orijinal Ekipmanını (OE) öne çıkarmak ve elektrikli araçlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış olan NEXEN TIRE, orijinal olarak N’FERA Sport SUV EV ile donatılmış KIA EV6‘yı sergileyecek.

Avrupa Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı DC Kim, “N’BLUE 4Sezon 2’nin başarı öyküsünü 2022’deki katılımımız sırasında ürün lansmanıyla başlattıktan sonra, en yeni, yenilikçi ürünlerimizi THE TIRE COLOGNE’da bir kez daha sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi. . “Hem Alpler hem de İskandinav pazarları için iki yeni kış ürününü piyasaya sürerek aynı şekilde devam etmeyi umuyoruz. Dünyanın dört bir yanından müşterilerimizi, ürün sunumundan kendi deneyimlerine ilişkin anlamlı tartışmalara kadar uzanan yolculukta standımıza davet etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

NEXEN TIRE standı, müşterileri ve medyayı karşılamak ve onları NEXEN deneyimine dahil etmek için davetkar bir alan yaratacak. Giriş alanında ürün sergileri belirgin bir şekilde sergilenecek ve aynı zamanda EV ile birleştirilmiş Orijinal Ekipmana odaklanılacak. Bu alan aynı zamanda basın toplantısı ve akşam etkinliklerinin de ilgi odağı olacak. Merkezi alan, bir motor sporları simülatörü ve Avrupa Fabrikası’nın minyatürünü içeren etkileşimli bir deneyim alanı sunacak. Stand, izleyicilerle özel ve aynı zamanda rahat bir tartışma ortamı oluşturmak için bitişik bir yemek alanı bulunan iki toplantı odasıyla çevrelenmiştir.

NEXEN TIRE Avrupa yönetim ekibinin üyeleri Tire Köln 2024’te hazır bulunacak. Ziyaretçiler, şirket ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Salon 6’daki A-010/B-019 standında onlarla buluşabilir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here