HANKOOK Tarafından Desteklenen 24H Serisinde Sezon Sürüyor

0
852

Hankook tarafından desteklenen 24H Serisinde şimdiye kadar başarılı bir sezon geçirildi. Organizatör Creventic ve özel lastik ortağı Hankook, turdaki dokuz duraktan beşini gerçekleştirdi. Aralık 2022’de Kuveyt’teki açılış etkinliği ile Dubai ve Abu Dabi’deki dayanıklılık yarışları Hankook 2022/2023 tarafından desteklenen Orta Doğu Kupasının bir parçasıyken, 12H Mugello ve 12H Spa-Francorchamps Avrupa Serisi 2023’ün bir parçası olarak sınıflandırıldı.

Avrupa serisinde, Monza ve Barselona’daki ünlü Formula 1 pistlerinde ve Estoril’deki pistte olmak üzere üç etkinlik daha düzenlenecek. Creventic ve premium lastik ortağı Hankook, Portekiz’deki ilk etkinliklerini kutlayacak. Aynı adı taşıyan kasabadaki Circuito de Vila Real sokak pisti, 15 ve 16 Temmuz tarihlerinde ilk kez tek bir etkinlik olarak Hankook 6H Vila Real’e ev sahipliği yapacak.

Bu, Creventic ve Hankook’un alışılmadık yarış yerleri ve yeni formatlarla motor sporları dünyasını şaşırtma taktiklerine sadık kaldıklarını gösteriyor. Örneğin Estoril’de altı saatlik ek bir sıralama yarışı yapılacak. İki başarılı şirket arasındaki işbirliği 2014 yılında başladı ve o zamandan beri Hankook tarafından desteklenen 24H Serisini dünyanın en başarılı dayanıklılık yarış serilerinden biri haline getirdiler. Hankook, Asya, Avrupa veya ABD’deki tüm pistlerde ve kıtalarda büyük lojistik zorluklarla mükemmel bir şekilde başa çıkıyor. Ekipler, premium lastik ortağı Ventus Race’in mükemmel desteğinden yararlanırken, Hankook ekibinin mühendisleri ve teknisyenleri de sahada mükemmel hizmet sunmaktadır.

Creventic – 12 Hours Spa 2023

Hankook Motorsport Avrupa Direktörü Manfred Sandbichler: “Yarış ekipleriyle iletişim ve işbirliği, hazırlık aşamasında bile her şeyin sorunsuz ilerlemesini sağlamanın anahtarıdır. Turdaki her duraktan önce ekipler, çeşitli hava koşullarına uygun bir lastik paketi oluşturmak için geçmiş deneyimlerini kullanıyorlar. Tüm pistler ve her türlü koşul için mümkün olan en iyi lastik ekipmanını garanti etmenin tek yolu budur. Bir lastik tedarikçisi olarak Hankook bu bilgilere güvenir ve takımlar için tahminlerde bulunacak bir konumda değildir. Bu işbirliği düzeyi şimdiye kadar çok iyi işledi ve gelecekte de böyle olmaya devam edecek. Sürücülerin Ventus Race’in performansının tüm yönlerine güvenebilmeleri ve tamamen yarışlara konsantre olabilmeleri çok önemlidir. Geçmişte de böyle oldu, yani 24H Serisinde her zaman olağanüstü bir motor yarışının keyfini çıkardık.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here