Avrupa Pazarında Yeni Amiral Gemisi, PRİNX

0
1133

Çin’in köklü üretim geçmişine sahip önemli lastik üreticilerinden Prinx Chengshan, Avrupa yenileme pazarını hedefleyen markası PRİNX için Milano’da yüksek katılımlı bir tanıtım etkinliği düzenledi.Prinx yöneticileri, satış ve servis kanalları iş ortakları ve Avrupa’ın önde gelen sektör yayıncılarının katılımıyla düzenlenen etkinlikte Prinx’in global hedef ve gelecek planları hakkında önemli bilgiler edinme  ve  lastik çeşitliliğini tanıma ve test etme fırsatı deneyimlendi.

1976 yılında kurulan, Çin ve Thailand’da ki fabrikalarında yılda 30 milyon adet lastik üreten, 169 ülkede distribütörleriyle milyar avrodan fazla cirosuyla Çin’in ilk 10 büyük üreticilerinden biri olan Prinx Chengshan’ın Milano’da düzenlediği Prinx Launch Event, markanın stratejisi, pazar hedefleri, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik taahhüdleri hakkında değerli bilgiler sağlayan sürükleyici bir deneyim oldu.

Dünya motorsporları tarihinde Alfa Romeo ile efsaneleşen “La Pista ” test parkurunda,Tesla ve Mercedes marka araçlarla gerçekleşen sürüşlerde, Prinx lastiklerinin davetliler tasarım ve performansını kendileri deneyimlediler.

Prinx yönetimi, Avrupa pazarına net bir şekilde odaklanarak binek otomobiller ve SUV’lar için yedi seri lastik geliştirdiler. Genel Müdür Michael Chu, “Avrupa pazarında kalmaya ve önemli bir rol oynamaya geldik” diyor. Ürün yelpazesine bakıldığında, markanın Avrupa’da iddialı ve kapsamlı bir strateji izlediği de görülüyor. Birbirine bağlı yedi lastik hattı, yalnızca farklı sınıflardaki geniş bir araç yelpazesini değil, aynı zamanda içten yanmalı motorlardan hibrit araçlara ve tamamen elektrikli EV araçlara kadar tüm tahrik türlerini de kapsayan lastik serisi oluşturuyor.

İki özel EV lastiği, XLab Comfort EV (14 ila 18 inç) ve UHP muadili XNex Sport EV (18 ila 21 inç) gibi halihazırda piyasada mevcut lastiklere ilave olarak,yeni Prinx serisini tamamlıyorlar. Dört mevsim seçeneği Quattura 4S (14 ila 20 inç) de şimdiden pazarda yerine aldı ve siparişe satışa açık. Yıl boyunca, iki yaz lastiği Aquila Pro (14 ila 19 inç) ve Aquila Rev (17 ila 22 inç) kataloğu tamamlarken, Winter Excelia (14 ila 19 inç) Kış sezonu  için hali hazırda mevcuttur. Son olarak, 2024’ün ilk çeyreğinde, Vanea 4S (15 ila 16 inç) kamyonetler için yıl boyunca kullanılabilen bir profil olarak piyasaya sürülecek.

Avrupa yol ve hava koşulları için özel olarak geliştirilen lastikler her türlü ihtiyacı karşılar. Kullanıcılar sportif sürüş tarzından , kısa mesafe şehir içi sürüşlere ve elektrikli araçlara ait lastik Prinx portföyünde aradıklarını bulacaklar.  Avrupa Genel Müdürü Thomas Wohlgemuth  “Alternatif tahrikli araçlara yönelik gereksinimler, geleneksel lastiklere yönelik gereksinimlerden önemli ölçüde farklıdır” diye açıklıyor.. “Ana şirketimiz aracılığıyla, geliştirme ve uygulamada uzun yıllara dayanan deneyimlerimizden yararlanabiliriz. Çin pazarının büyük liderliği bu durumda bizim için gerçek bir avantaj ve E-araçlar için 69 lastik çeşidiyle, Prinx’teki seçenekler en başından itibaren çok kapsamlıdır.  ” dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here