FALKEN Lastikleri ‘Yarış Sanatı Anıtı’ En İyi Etkinlik Filmi Seçildi

0
658

Falken’in son filmi “Yarış Sanatı Anıtı”, bu yılki prestijli törende “En İyi Etkinlik Filmi” kategorisinde büyük ilgi gören Uluslararası Motor Filmi Ödülü’nü kazandı. Böylece Falken, Porsche, Bentley ve NASCAR’ın en iyi ve en ünlü filmleri arasına katılıyor. Ödülü kazananların büyük açılışı dün gece Londra’daki ünlü Alexandra Palace’ta gerçekleşti.

Ödüllü film, Motionctrl ve Tobias Kahler’in işbirliğiyle oluşturuldu ve Falken’in onunla birlikte gerçekleştirdiği 24 saatlik başarılı yarış filmi serisinin sonuncusu oldu. Haziran ayında vizyona giren film, 2023 Nürburgring 24 saatlik yarışını konu alıyor ve sürücülerin ve tüm motor sporları ekibinin duygularını derinlemesine ele alıyor. Bunun için Falken, Mayıs 2023’teki yarış haftasında yirmi saatten fazla ham görüntü topladı.

Falken Tire Europe GmbH’nin müdür yardımcısı Dennis Wilstermann, “Özellikle gerçekten rekabetçi bazı katılımlara karşı bu ödülü almak harika” diyor. “Ödül, otomotiv sinematografisi dünyasının en iyilerini ödüllendiriyor. Başta Tobias Kahler ve yetenekli ekibi olmak üzere herkesi tebrik ediyoruz.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here