ETRMA Yeni Genel Sekreterini Atadı

0
1076

ETRMA Avrupa Lastik ve Kauçuk İmalatçıları Derneği, birliğin stratejik ve operasyonel yönetiminde bir değişikliği duyurdu ve 1 Ocak 2023’ten itibaren geçerli olmak üzere Dr. Adam McCarthy Genel Sekreter olarak ETRMA’a katıldı.

ETRMA Yönetim Kurulu Başkanı Franco Annunziato, “Derneğimizde öncü ve başarılı 17 yılın ardından Fazilet Cinaralp liderlik sorumluluklarını Dr. Adam McCarthy’ye devredecek. 2006 yılında ETRMA’nın başlangıcından bu yana bağlılığı, özverisi ve yönlendirmesi için Fazilet’e Yönetim Kurulu adına yürekten teşekkür etmek istiyorum.
Derneğin kuruluşuna yön verdi ve o zamandan beri Avrupa Lastik ve Kauçuk Endüstrisinin sesi olmak için derneği kurdu.”

ETRMA Genel Sekreteri olarak görev yaptığı süre boyunca, Bayan Cinaralp, derneğin Avrupalı ve küresel karar vericilerle artan ilişkisini yönlendirdi. Söyleme önemli ölçüde katkıda bulundu ve politikaların ve düzenlemelerin bilime dayalı olmasını ve etkili bir şekilde uygulanmasını sağladı. ETRMA’nın Avrupa mobilite sektörünün sürdürülebilirliğini, güvenliğini ve verimliliğini artırmaya yaptığı katkılar, iddialı küresel sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılmasına yardımcı olmuştur.

“Otuz yılı aşkın bir süredir Lastik ve Kauçuk Endüstrisine hizmet etme ayrıcalığına sahibim. O zamanlar, Avrupa Kurumları ile yakın bir şekilde çalışarak birçok zorlukla başarılı bir şekilde başa çıkmak için kurumsal ve endüstri paydaşları arasında gerekli güveni ve güveni istikrarlı bir şekilde oluşturdum, şimdi ETRMA ve benim için bir değişiklik yapma zamanı.Bu işi derinden sevmeme ve değer vermeme rağmen, kendimi daha çok özel meselelere ve aileme adamak isterim. Derneği emin ellere bırakacağımdan ve Adam’ın geleceğinden hiç şüphem yok. Ortaya çıkan zorluklar ve fırsatlarda ETRMA üyelerine ve Sektöre başarılı bir şekilde liderlik edecektir.” Fazilet CINARALP sözleriyle duygularını paylaştı .

Sorunsuz bir geçiş sağlamak için Sayın CINARALP , 2023’ün ilk çeyreğinde Kurulun Kıdemli Danışmanı olarak kalacaktır.

Dr Adam McCarthy, kamu politikası ve devlet işlerinde 20 yılı aşkın bir deneyime sahiptir ve hem özel hem de kamu sektöründe pozisyonlarda bulunmuştur ve ETRMA’ya Başkan olarak görev yaptığı Cobalt Enstitüsünden katılmıştır.

Dr McCarthy, “ETRMA tarafından bana verilen fırsat için çok heyecanlıyım. ETRMA kültürünün korunmasına yardımcı olmak ve böylesine başarılı bir Derneğe liderlik etmek büyük bir onur ve ayrıcalıktır. İlerlemeyi ilerletmek ve tüm Sektör için görünürlüğü ve etkiyi artırmak için Dernek üyeleri ve Yönetim Kurulu ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

Franco Annunziato şunları ekledi: “Özellikle Avrupa’nın AB Yeşil Mutabakatı bağlamında sürdürülebilir büyümeye ve dijital dönüşüme odaklanması başta olmak üzere, ileride bekleyen karmaşık zorluklarla birlikte, ETRMA’nın Brüksel ekosistemiyle ilişki kurma konusunda deneyime sahip ve bir lider yapmaya devam edecek bir lidere ihtiyacı var. üyelerimiz adına savunuculuk farkı. Fazilet’in 2023’ün ilk çeyreğinde Yönetim Kurulu Kıdemli Danışmanı olarak bizimle kalmayı kabul etmesinden çok memnunum. Bu yaklaşımla, ETRMA ve üyelerinin yararına süreklilik içinde ilerlemeyi sağlayabiliyoruz.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here