FAW Toyota’nın yeni EV sedan bZ3’ünde, Yokohama BluEarth lastikleri OEM Donanımı Olarak Geliyor

0
986

Yokohama Rubber Co., Ltd. BluEarth-GT AE51 lastiklerini, Çin’de satılan yeni bZ3 elektrikli araç (EV) sedan için orijinal ekipman (OE) olarak sunmaya başladığını duyurdu. FAW Toyota Motor Co. Ltd. (FAW Toyota). Lastik ebatları 215/65R16 98H ve 225/50R18 95V‘dir. bZ3, Toyota Motor Corporation ve BYD Company Ltd. tarafından kurulan bir ortak girişim olan BYD TOYOTA EV TECHNOLOGY CO., LTD. ve FAW Toyota tarafından ortaklaşa geliştirildi.

BluEarth-GT AE51, BluEarth markasında kullanılan temel tasarım ve malzeme teknolojisini bünyesinde barındırır ve üstün sürüş, konfor ve çevre performansı, onları olağanüstü büyük gezi lastikleri yapar. bZ3 için orijinal ekipman olarak sağlanan BluEarth-GT AE51 lastikleri, son derece sessiz bir sürüşe ve son derece dengeli yol tutuşa katkıda bulunan oldukça sert bir kaplama malzemesine sahiptir. Lastiklerin yapısal bileşenleri ayrıca yuvarlanma direncini azaltan düşük ısı üreten bir bileşik içerir. Ek yapısal ayar, BluEarth-GT AE51 lastiklerinde son derece konforlu bir sürüşe katkıda bulunur.

Yokohama Rubber, en ileri teknolojiler kullanılarak üretilmiş lastikler gerektiren EV’lerde OE olarak kullanılacak lastiklerin pazarlamasını güçlendirmenin yanı sıra, ürün yelpazesini genişletmeye çalışırken, yedek lastiklerin geliştirilmesinde EV üreticilerinden aldığı geri bildirimlerden yararlanıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here