YOKOHAMA Rubber, BMW’nin yüksek performanslı kompakt spor otomobillerine ADVAN Sport V107’sini tedarik ediyor

0
521

Yokohama Rubber Co., Ltd. , Alman otomobil üreticisi BMW M GmbH tarafından Nisan 2024’te piyasaya sürülen BMW M2 yüksek performanslı kompakt spor otomobil için orijinal ekipman (OE) lastikleri olarak “ADVAN Sport V107” lastiklerini tedarik ettiğini duyurdu. Ön için 275/35ZR19 (100Y) ve arka için 285/30ZR20 (99Y) boyutlarındadır.

“ADVAN Sport V107”, Yokohama Rubber’ın küresel amiral gemisi ADVAN markasının ultra yüksek performanslı bir lastiğidir. BMW M’e tedarik edilen lastikler, otomobil üreticisi ile ortaklaşa geliştirildi. Geçiş hızlanma gürültüsü performansını direksiyon dengesiyle birleştirmek için özel bir sırt deseni kullanırken, YOKOHAMA’nın orijinal “Höyük Profili” teknolojisi, üstün kuru performanslarına ve aşınma dirençlerine daha fazla katkıda bulunan daha düzgün bir yüzey teması sağlar. Lastikler ayrıca ıslak performans için AB etiketleme sisteminin en yüksek “A” notunu aldı. Lastiğin iskeletini oluşturan lastiklerin karkas malzemesi için, yüksek güçlü premium otomobiller için tasarlanmış malzeme benimsenmiştir ve mükemmel direksiyon dengesi sağlar.

Lastikler, dünyanın en zorlu test parkuru olarak kabul edilen Nürburgring’deki testler yoluyla mükemmelleştirildi. BMW Group otomobilleri, seçkin bir lastik üreticisi grubunun OE lastiklerini kullanır ve seçilen tüm lastiklerin yan duvarında, Alman otomobil üreticisinin lastik üreticilerinin teknik yeteneklerini, kalitesini ve güvenilirliğini tanıdığını gösteren BMW’nin onay sembolü olan yıldız işareti bulunur.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here