107.ci Sayımız Dağıtımda

0
3451

Türkiye Lastik, Jant, Akü endüstrisi ürünleri satış ve servis noktalarının , pazar kanallarının, otomotiv ve lastik servis hizmetleri ekipmanları, donanımları, tamir ve bakım ürünleri segmentlerinin yegane dergisi LASTİK MAGAZİN , 2003 yılından bu yana sektörünün sesi, iletişim platformu olarak 107.ci sayısı ile 18.ci yaşını kutluyor.

Bu ülke ekonomisinin, ticari yaşamının ve sektörümüzün başrol oyuncusu markalara, bize verdikleri destek ile sektörel  katkı sağlayan, sosyal sorumluluk gösteren değerli reklam verenlerimize çok teşekkür ederiz.

LASTİK MAGAZİN

  • Pandemi dolayısıyla iş ortağımız Aras Kargo dağıtım bölgelerinde aksaklıklar  yaşanmaktadır. Dergimizin ulaşmadığı sektör dostlarımız bizi info@lastikmagazin e-posta adresi vasıtasıyla bilgilendirirse, takip ve sorgulama imkanımız olur.
  • Aynı e-posta adresi vasıtasıyla dergimizin ulaşmasını arzu ettiğiniz bayi ve/veya iş ortaklarınızı iletişim bilgileriyle adres bilgi ağımıza ilave edebilir ,dağıtım listemize dahil edebilirsiniz.
  • Önemli Not ; Dağıtımdan geri dönen adresler, otomatik olarak dağıtım listemizden çıkmaktadır, tekrar bildirilmesi, listemize ilave edilmesi gerekir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here