KUMHO, Son Avrupa Yaz Lastiği Testlerinde Parladı

0
778

Kumho Tire’ın en yeni yüksek performans modellerinden biri olan ECSTA HS52, son derece saygın Alman otomobil birliği ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) tarafından yapılan son yaz lastikleri testinde ‘İYİ’ notu aldı. HS52, 42 rakip 205/55R16 V boyutlu ürünü yenerek 50 üzerinden sekizinci oldu.

 ADAC, lastik testinin 50. yıl dönümü anısına ve çevresel ve sürdürülebilirlik konularının artan öneminin farkına vararak, bu yıl için puanların yüzde 30’unu ‘çevresel denge’ (lastik) başlığı altında tahsis eden yeni bir puanlama yapısı oluşturdu . aşınma, verimlilik, gürültü ve sürdürülebilirlik) ve ‘sürüş güvenliği’ (kuru yol performansı, ıslak yol performansı) ile bağlantılı olarak yüzde 70.

Yenilikçi yüksek yol tutuşlu sırt bileşimi, asimetrik sırt tasarımı ve 3D birbirine kenetlenen yivlere sahip HS52, ödüllü selefi HS51’e kıyasla ıslak ve kuru yüzeylerde üstün frenleme, gelişmiş ıslak yol tutuşu ve daha fazla kilometre performansı sunar.

ECSTA PS71 aynı zamanda ‘İYİ’ olarak derecelendirildi

Uluslararası üne sahip Auto Bild dergisi tarafından gerçekleştirilen ikinci, eşit derecede önemli bir testte, Kumho’nun ECSTA PS71 modeli, 225/45R18 yazlık ürünlerin arasından yapılan bir penaltı atışında 20 finalist arasından beşinci oldu ve aynı zamanda gıpta ile bakılan ‘İYİ’ ödülüne layık görüldü. ‘ değerlendirme. Test uzmanları, hem ıslak hem de kuru koşullarda dengeli yüksek performans potansiyeli, iyi yol tutuş özellikleri ve kısa fren mesafeleri için onu övdü.

Asimetrik desenli PS71, şirketin Güney Kore, Seul yakınlarındaki Yongin’deki Ar-Ge Merkezinde geliştirilen ilk büyük ürünlerden biriydi ve olağanüstü yüksek hız kararlılığı ve güçlü yağışlı hava performansı için tasarlandı.

Kumho Tire’ın Ar-Ge bölümü başkanı Mansik Cho, memnuniyet verici sonuçlar hakkında şunları söyledi: “Bu iki testte de Koreli muadillerimizden daha iyi performans gösterdiğimiz için gurur duyuyoruz. Bu kadar yüksek kalibreli ardışık testlerde ilk onda iki kez bitirmek, ürünlerimizin hem yerel hem de küresel pazarlardaki rekabet gücünün bir kanıtıdır.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here