YOKOHAMA, ADVAN Sport V107’yi Tanıttı

0
1523
YOKOHAMA, Japonya ve Almanya’dan üretilen  yeni küresel amiral gemisi lastiği ADVAN Sport V107’yi tanıtan bir çevrimiçi etkinlik yayınladı.

 

Lastiğin bu Mart ayından itibaren dünyanın dört bir yanındaki büyük pazarlarda art arda piyasaya sürülmesinden önce, etkinlik, lastiğin geliştirme öyküsünü ve YOKOHAMA’nın Almanya’daki Nürburgring Test Merkezinde test edilmesini tanıtıyor.  İçerikler, ADVAN Sport V107 ve YOKOHAMA lastik markasına yönelik küresel anlayışı ve ilgiyi artırmak için tasarlanmıştır.

REKLAM

Çevrimiçi video etkinliği, Almanya’nın Nürburgring kentinden canlı bağlantıyla Japonya’daki bir stüdyoda üretildi. Japonya’da radyo DJ’i ve anlatıcı Sascha’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen yayına kadın yarış pilotu ve Avrupa yarış sunucusu Eve Scheer Almanya’dan katıldı. Etkinlikle, ADVAN Sport V107 ürün açıklaması ve geliştirme hikayesine ek olarak, izleyicilere YOKOHAMA’nın Nürburgring Test Merkezi’ne içeriden bir bakış ve Nürburgring’deki YOKOHAMA test sürücüleri tarafından lastiğin değerlendirildi. Diğer içerikler arasında eski BMW Works sürücüsü ve Nürburgring 24 saatlik Dayanıklılık Yarışı’nın mevcut katılımcısı Jörg Müller ile bir röportaj; eski F1 sürücüsü Ukyo Katayama’nın ADVAN Sport V107 hakkındaki izlenimleri; ve Jörg Müller ve test sürücülerini içeren bir talk-show paylaşıldı.

ADVAN Sport V107, birinci sınıf yüksek performanslı otomobillerde, birinci sınıf yüksek performanslı SUV’lerde ve birinci sınıf elektrikli araçlarda (EV’ler) kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Önde gelen premium otomobil üreticileriyle ortak geliştirme projelerinin ve dünyanın en zorlu yarış pisti olarak kabul edilen YOKOHAMA’nın Nürburgring’deki test merkezinde yapılan testlerin ardından, Mercedes-AMG ve BMW M premium otomobiller için lastikler de dahil olmak üzere özel OE ADVAN Sport V107 lastiklerinin teslimatı 2020’de başladı. .

REKLAM

YOKOHAMA’nın üç yıllık (2021–2023) orta vadeli yönetim planı olan Yokohama Dönüşüm 2023 (YX2023) kapsamında, tüketici lastiği işletmesi, yüksek katma değerli YOKOHAMA lastiklerinin, yani küresel amiral gemisi ADVAN markasının satış oranlarını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. SUV’ler ve kamyonetler için GEOLANDAR marka lastikler ve çeşitli kış lastikleri. Şirket, 2022’de ADVAN Sport V107’nin yanı sıra Şubat 2022’de Japonya’da tanıtılan ve kademeli olarak genişletilen yeni yüksek performanslı sokak sporları lastiği ADVAN NEOVA AD09’u piyasaya sürerek ADVAN marka yaz lastiklerinin satışlarını güçlendirmeyi planlıyor. Asya ve Kuzey Amerika.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here