BRIDGESTONE, Lastik Teknoloji Şirketti TYRATAya Yatırım Yapıyor

0
1908

Bridgestone, sürüş algılama yoluyla lastik sırtı aşınmasını izleyen, izleyen ve tahmin eden bir lastik sensörü ve veri yönetimi şirketi olan Tyrata’ya yatırım yaptığını duyurdu.

Ortaklık, Bridgestone’un son ve orta mesafe teslimat filoları da dahil olmak üzere filolar için daha sürdürülebilir, verimli ve uygun maliyetli lastik yönetimi uygulamaları sunmasını sağlayacaktır.

Bu, Bridgestone’un sürdürülebilir mobiliteye odaklanan entegre çözümler portföyünü güçlendirmeyi amaçlayan bir dizi yatırımın sonuncusu.

Bridgestone, bir lastik sensörü ve veri yönetimi şirketi olan Tyrata, Inc.’e bir azınlık ortak yatırımını duyurdu. Tyrata, lastik aşınma verilerini toplar ve lastik dişini ölçen otomatik ve uygun maliyetli bir sürüş çözümü kullanarak eyleme dönüştürülebilir, bulut tabanlı analitik sağlar. Bridgestone’un filo güvenliğini, verimliliği ve sürdürülebilirliği iyileştiren gelişmiş mobilite çözümlerini devreye alma çabaları bu stratejik yatırımla hızlandı.

Bridgestone Americas mobilite çözümleri başkanı Brian Goldstine, “Tyrata’nın benzersiz teknolojisi ile daha fazla filo, lastik programlarını optimize etme, güvenliği artırma ve çevresel ayak izini azaltma fırsatına sahip olacak” dedi. Tyrata ile ortaklığımız, daha güvenli, daha verimli ve daha sürdürülebilir bir mobilite geleceği için çalışırken, lastik yönetimi çözümleri portföyümüzü her büyüklükteki filoya yönelik olarak güçlendirmemize ve genişletmemize olanak sağlayacak.”

Tyrata IntelliTread® teknolojisi, daha tutarlı ve doğru lastik diş derinliği ölçümleri için hava koşullarına ve kire dayanıklı sensörler içeren basit bir sürüş sistemi ile manuel saha kontrollerinin yerini alır. Sistem ayrıca düzensiz aşınma modellerini de algılayarak filoların her bir lastiğin ömrünü optimize etmesine, işletme maliyetlerini düşürmesine ve daha güvenli operasyonlar sağlamasına olanak tanır.

Bridgestone, IntelliTread® Tyrata.io platformu tarafından sağlanan verileri ve içgörüleri, filolara tüm lastik varlıklarının hizmet ömrünü en üst düzeye çıkarmada, lastikle ilgili arıza süresini azaltmada ve sürdürülebilir lastik performansı için en iyi uygulamaları teşvik etmede yardımcı olmak için kullanacak.

Tyrata, Inc. CEO’su Jesko von Windheim, “Bridgestone yatırımı, Tyrata’nın teknolojisinin ve iş modelinin onaylanmasında çok önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. dünyanın en büyük filo kanalları.”

REKLAM

Tyrata teknolojisi, Bridgestone’un ticari bir kamyon lastik basıncı izleme sistemi olan IntelliTireTM’yi içeren mevcut lastik ve filo yönetimi çözümleri portföyüne eklenecek; Filo hizmeti olaylarını etkin bir şekilde yöneten bulut bağlantılı bir platform olan REACH; ve GPS izleme, video telematik ve sürücü davranış yönetimi özelliklerine sahip bir filo yönetim yazılım sistemi olan Azuga.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here