IAA TRANSPORTATION 2024’te Otobüs Tema Parkı Olacak

0
674

IAA TRANSPORTATION 2024 Fuarında otobüs konusu önemli bir rol oynayacak – Ticaret fuarı 2024 Eylül ayında otobüs endüstrisini, yük taşımacılığını ve lojistiği bir araya getirecek – 2022 ile karşılaştırıldığında, katılımcılar IAA TRANSPORTATION’a şimdiden çok daha fazla ilgi gösteriyor.

Ticari araçlar, lojistik, otobüsler ve taşımacılık sektörünün önde gelen uluslararası platformu IAA TRANSPORTATION, 17-22 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleşecek. İlk kez özel bir otobüs tema parkı planlanıyor.

“Amaç açık: Paris iklim hedeflerine ulaşmak. Bu, ticari araç endüstrisinin tüm alanlarındaki şirketlerin sürdürülebilir mobiliteye yönelik yenilikçi ilerlemelerinin sergilenebileceği bir platform gerektiriyor. Özellikle otobüs endüstrisi için, kendi planlarımızla planlıyoruz. IAA TRANSPORTATION kapsamındaki alanda, en yeni ürünlerin yanı sıra şarj çözümleri ve otonom sürüş testleri de görülebilecek, şehirlerde sürdürülebilir ve dijital hareketliliğe yönelik çözümler böylece tüm ziyaretçi ve katılımcılar tarafından yakından gösterilebilecek ve test edilebilecek. benzersiz bir atmosfer” diyor Alman Otomotiv Endüstrisi Birliği (VDA) Genel Müdürü Jürgen Mindel.

Otobüs tema parkına ev sahipliği yapan sergi salonu

Otobüs tema parkı bir şehrin çeşitli yönlerini yansıtmalıdır. Ziyaretçiler geleceğin şehrine yönelik çözümleri doğrudan test etme fırsatına sahip olacak. Test sürüşleri gibi otobüs koltukları, park yerleri ve yeşil alanların yanı sıra mobilite merkezleri aracılığıyla bağlantı seçenekleri de odak noktasıdır.

Mindel, “Yolcu ve yük taşımacılığı, kamu hizmetlerinin ve dolayısıyla insanların bir arada yaşamasının temel ihtiyaçlarının önemli yönleridir. Metropollerde ve kırsal alanlarda arzı sağlarlar. Bunun sürdürülebilir ve dijital olarak nasıl tasarlanabileceğini IAA TRANSPORTATION’da sergilemek istiyoruz” diyor.

Yeni konsept aynı zamanda otobüs ve ulaşım sektöründeki katılımcı firmalar için de karlı. Merkezi bir otobüs kampüsü danışma alanı olarak planlanmıştır. Burada şirketler çeşitli konulardaki en iyi uygulama örneklerini alacaklar. Konu yelpazesi, güç ve yakıt tedariği, mimari planlama, yardım sistemleri, finansman fırsatları, satış sonrası ve depo dönüşümünden ikinci hayat modellerine kadar uzanmaktadır.

IAA TRANSPORTATION 2022’den daha fazla kayıt

Güncel rakamların da gösterdiği gibi, IAA TRANSPORTATION’a ilgi şimdiden yüksek. İncelenen dönemde IAA TRANSPORTATION 2024 için katılımcı kayıt sayısı geçen sefere göre daha yüksek. Ve IAA TRANSPORTATION 2022 zaten büyük bir başarıydı: 42 ülkeden 1.402 katılımcı platformda kendilerini tanıttı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here