Türkiye’nin lider lastik e-ticaret sitesi Lastikçim, kurumsal kimliğini yeniledi

0
1635

Kurulduğu 2017 yılından bu yana, tüketicilerin lastik satın alma yolculuğundaki tercihlerini kolaylaştıran bir çözüm ortağı olmayı hedefleyen Lastikçim, uzmanlığı ve tecrübesiyle yenilediği kurumsal kimliğini tanıttı.

Türkiye’nin en büyük 100 internet sitesi arasında yer alan Lastikçim; deneyimi, lastik sektöründe uzman kadrosu, dijital altyapısı ve operasyonel verimlilik perspektifinde geliştirdiği yazılımlarla tüketicilere gelişmiş ürün altyapısı sunarak ihtiyaçlarına en uygun çözümü bulmalarını sağlıyor.

Lastikçim’in yeni mottosu “Aklın Yolu”. Puck Global ajansı ile gerçekleştirdiği iş birliği ile kurumsal kimliğini yenileyen Lastikçim, “Aklın Yolu” sloganıyla yeni bir iletişim yoluna adım attı. Tüketiciler için lastik seçiminin hayati öneme sahip olduğunu ve yapılan seçimlerin yolculuklara yön verdiğini vurgulayan Lastikçim, en doğru seçimler için işin uzmanına danışılmasının “aklın yolu” olduğunu savunarak yeni söylemini belirledi.

Lastikçim’in geçirdiği değişimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Lastikçim Genel Müdürü Ahmet Erkan: “Lastikçim olarak kuruluşumuzdan bu yana tecrübemiz, uzman ekip arkadaşlarımız, tüketicilere ürün çeşitliliği ve operasyonel kolaylık sunmayı hedefleyen iş modelimiz ile fark yaratıyoruz. Sahip olduğumuz bu birikimi “Aklın Yolu” söylemimiz, değişen dinamik logomuz ve yenilediğimiz kurumsal kimliğimiz ile destekleyecek olmaktan son derece mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz bu yeniliklerle şekillenecek iletişim faaliyetlerimizi tüketicilerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz“ açıklamalarını yaptı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here