Yokohama’nın OTR ve ATG, Yokohama Off-Highway Lastikleri olarak birleşiyor

0
3709

Yokohama Rubber Co., Ltd.’nin iki lastik şirketi Alliance Tire Group (ATG) ve off-the-road (OTR), Yokohama Off-Highway Lastikleri (YOHT) adlı tek bir kuruluşta birleşiyor.

Yokohama Off-Highway Tyres, 100 yıllık mirasını sergileyen ve Off-Highway sektöründeki kendi alanını vurgulayan yeni logosunu yayınladı. ATG’nin ticari markası 1 Ocak 2021’de varlığını sona erdirecek.

ATG lastiklerinin web sitesi şimdi birleştirilecek ve www.yokohama-oht.com‘a taşınacak . Uygulamaları için aynı değişiklikler yapılacak ve Apple ve Google uygulama mağazalarında satışa sunulacak. 

Yokohama Off-Highway Lastikleri, Ormancılık, Tarım, Hafriyat, Madencilik, İnşaat ve Liman üretimi, tasarımı, pazarlaması, tasarımı ve geliştirilmesinde uzmanlaşmıştır.

Yokohama Off-Highway Tyres, Tokyo, Mumbai, Amsterdam ve Boston’daki merkeziyle dünyanın her yerinde geniş bir varlığa sahiptir.

Yeni kuruluş, küçük forklift lastiklerinden daha büyük Radyal Off-The-Road lastiklerine kadar geniş bir Off-Road Lastik yelpazesi sunacak, endüstriyel ve inşaat araçları, ormancılık ve tarım makineleri için çok çeşitli ihtiyaçları karşılayacak. Yokohama Off-Highway Lastikleri, Yokohama Group’un dört ülkede toplam sekiz fabrikadan oluşan arazi üretim ağı ve Japonya, ABD ve Hindistan’daki üç araştırma ve geliştirme tesisinden yardım alacak.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here