Yeni MAK Jant Modeli – MAK KENT

0
1679

Land Rover ve Range Rover sürücülerine özel yeni MAK jantı Kent, en yeni İngiliz modellerinin stil özelliklerinden mükemmel bir şekilde ilham alan bir tasarıma sahip, yalnızca MAK jantlarına haiz zarafet ve işlevsellik kavramlarıyla tamamen yeniden geliştirildi.

Orijinal somunlar, cıvatalar ve jant kapakları ile tamamen uyumlu olan yeni MAK jant, hedefledikleri İngiliz stiliyle mükemmel uyum sağlayabilen üç farklı kaplamada mevcuttur: zamansız siyah ayna, jant tellerinin yüzeylerini bir dokunuşla vurgular. parlak elmas kaplaması sayesinde mümkün olan ilginç ışık ve gölge oyunu; zarif parlak siyah, sportiflik kavramını, onu herhangi bir görünümü cezbedebilecek büyüleyici, ayırt edici bir işaret haline getirme noktasına kadar geliştirir; Kusursuz m-titan, klasik tarzı sevenleri avangard ve güncel bir tat ile şaşırtıyor ve fethediyor.

Kent’in bölünmüş parmaklıklarının başarılı simetrik tasarımı şu ebatlarda mevcuttur: 20,21 ve 22 inç: taviz vermeyen ve hedeflerini sürekli yükseltenler için doğru yerde doğru boyut.

MAK’ı seçmek, yenilik, araştırma, stil, tasarım ve işlevselliği birleştiren en yüksek kalitede bir üreticiye güvenmek anlamına gelir. Kent, NAD ve TUV/KBA onaylıdır ve en yüksek kalite ve güvenlik gereksinimlerini onaylar.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here