NEXEN TIRE, 8.Nesil Audi A6’da Yer Alacak

0
2644

NEXEN TIRE , sekizinci nesil Audi A6’da 225/60R17 99H boyutlarında WINGUARD Sport 2 lastiğinin orijinal ekipman olarak seçildiğini duyurdu.

Alman otomotiv üreticisinin amiral gemisi business class sedanı ve Audi’nin en çok satan yönetici modellerinden biri olan Audi A6’nın yeni sekiz nesil sedan, sportif bir tasarıma, geniş bir gövdeye, güçlü performansa, olağanüstü yakıt verimliliğine ve gelişmiş rahatlık ve güvenlik için en son özelliklere sahiptir.

NEXEN TIRE’ın WINGUARD Sport 2, lüks sedanlar ve spor otomobiller için tasarlanmış birinci sınıf bir kış lastiğidir ve buzlu yollarda olağanüstü yol tutuşu ve frenleme kabiliyetine sahiptir. Ayrıca hem ıslak hem de kuru koşullarda yol tutuş ve frenleme açısından olağanüstü bir performans sergiliyor.

REKLAM

WINGUARD Sport 2, Auto Bild’in kış lastiği testinde “tavsiye edilir” olarak derecelendirildi. Yol tutuş, yol tutuş, gürültü ve sürüş ile karlı ve ıslak yollarda yakıt verimliliği dahil tüm kategorilerde mükemmel performans gösterdi. Almanya merkezli IF Design Awards’da ödül alarak rafine tasarımıyla da tanındı.

NEXEN TIRE, NEXEN TIRE’ın olağanüstü kalite ve teknolojisinin bir kanıtı olan Audi A3 ve Porsche Panamera dahil olmak üzere ünlü araç markalarına orijinal ekipman tedarik etmektedir ve Şirketin devam etmesini ve diğer küresel premium otomobil üreticilerini kapsamasını beklediği bir trend.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here