Triangle Tire BAUMA 2022’ye Katılıyor

0
1145

Triangle Tire, 24 – 30 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında Münih’te düzenlenecek olan inşaat, inşaat ve madencilik makine ve ekipmanlarının önde gelen uluslararası ticaret fuarı Bauma’ya katılacak.

Tüm profesyonel operatörler ve OEM’ler tarafından yeni ürünleri sergilemek için bir platform ve sektör içinde birbirine bağlanmanın ve ağ kurmanın bir yolu olarak kabul edilen Bauma’da 2022 fuarının yine 200.000 m2 kapalı alan ve 400.000 m2 açık alanın  60 ülkeden 3.000’den fazla katılımcı tarafından  tamamen doldurulduğu  duyuruldu.

Triangle, mükemmel ürün yelpazesi ve Avrupa çapındaki etkin hizmet ağı sayesinde, son yıllarda piyasada yaygın bir ilgi ve tanınırlık kazanmıştır. Sürekli katılımının bir sonucu olarak, Triangle, Bauma fuarına en çok satan ürünlerini sergileyeceği 70 metrekarelik bir stantta katılacak. 27.00 R 49 ve mafsallı damperli kamyonlar için TL578S E4/L4 boyutlarında maden ve taş ocağı uygulamalarına yönelik sabit damperli kamyonlar için etkileyici TB599A E4, mobil vinçler için ideal model olan en son boyut TB576 E2 ile birlikte sergilenen seriyi temsil ediyor. En zorlu taş ocakları ve madencilik ortamlarında kullanılan 2,7 metre çapındaki dev 49” lastik, en zorlu zemin koşullarıyla başa çıkma yeteneği ile birlikte uzun ömürlü bir lastik ömrü sunuyor.Güvenlik performansı ve verimliliği sayesinde dev TB599A E4 lastiği, dünya çapındaki büyük madencilik şirketlerinin ilk tercihi haline geldi.

Yeni Triangle’ın 35/65 R 33 boyutundaki TL578S E4/L4 modeli tüm gerekli performansı karşılayabilmektedir. Desen, yeraltı taşımacılığı için tasarlanmıştır ve Triangle’ın segmentindeki mevcut ürün yelpazesini mükemmel bir şekilde tamamlar.
Mükemmel çekiş için yeni sırt tasarımı, ısı dağılımı kapasitesi, çizilmeye karşı güçlü omuz ve yük kapasitesi için yüksek gerilimli çelik kordlar, yeni Triangle’ın OTR ürününün özellikleridir.
Model ayrıca, gerekli hızın genellikle 10 km/s olduğu yüzey operasyonları için tasarlanmıştır. ve TL578S’nin ulaşabileceği maksimum hız 40 km/s’dir ve operasyon verimliliğini artırır.
Diğer avantajlar, sırt, omuz ve yan duvar alanlarındaki mükemmel kesilme önleyici performanslarla temsil edilir.

Bauma serisi, yüksek hızlı mobil vinç uygulamaları için yeni 445/95 R 25 boyutunda TB576 E2 ile tamamlandı. Model, modern bir mobil vinç filosunun ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Düz takviyeli nervür tasarımı, mükemmel yol tutuş özellikleri, yüksek düzeyde sürüş konforu ve yüksek hızda iyileştirilmiş yakıt verimliliği sağlar.
Sırtın olukları, engebeli arazi şantiyelerinde toplanan sıkışmış taşların lastiğin kendi kendini temizlemesini sağlayan kademeli taş ejektörler ile korunmaktadır.
Ağır hizmet tipi gövde tasarımı ve yenilikçi sırt tasarımı, arızaları minimuma indirmeye yardımcı olurken, kapalı omuz tasarımı eşit sırt aşınması ve daha yüksek kilometre performansı için tasarlanmıştır. Ayrıca, engebeli arazide lastiğin dış saldırılara karşı korunmasına da yardımcı olur.

Triangle, dünyanın en iyi makine üreticilerinin çoğuna lastik ve hizmet sağlar ve geniş ürün yelpazesi sayesinde ürünleri madencilik, taş ocakları, inşaat, liman ve endüstriyel gibi birçok uygulama için kullanılabilir. Caterpillar, Sany, Hyunday, Komatsu, Liebherr, Zoomlion, Terex, Hitachi, Doosan, CNH ve diğerleri, orijinal ekipmanları için Triangle lastiklerini seçti.

Dünyanın önde gelen inşaat ve madencilik ekipmanı üreticisi Caterpillar, Triangle’ı 2017’den 2021’e kadar art arda “Tedarikçi Kalite Mükemmelliği” ödülüne layık gördü.
Triangle Tire, pazarın talebini karşılamak ve müşterilerini ve son kullanıcılarını küresel olarak desteklemek için katı ve yüksek kalite standartlarına bağlı kalarak Off-The-Road serisini yenilemeye ve geliştirmeye devam edecektir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here