OTOMOTİV AFTERMARKET FUARLARI YENİDEN ESKİ TAKVİMLERİNDE

0
1090
  • Automekanika Frankfurt 10-14 Eylül 2024
  • Autopromotec 21-24 Mayıs 2025 tarihlerinde Italya Bolonya’da yapılacak.
  • Autopromotec, 16-18 Kasım 2023 tarihlerinde Bolonya’da, enerji dönüşümü ile ilgili yepyeni bir etkinlik düzenliyor. Takviminize not alın!

Organizatörler, otomotiv pazarındaki beklentileri anlamak ve uluslararası etkinliklerin takvimine dönük beklentileri ölçümlemek için, Mayıs ayında gerçekleşen Autopromotec Fuarında, bağımsız bir anket çalışması yaptılar.

Anket, pandemi sona erdiğinde, katılımcıların otomotiv aftermarket pazarı için en önemli iki uluslararası ticaret fuarı olan Autopromotec ve Automechanika’nın, geleneksel programlarına dönmesini tercih edeceklerini ortaya koydu: Böylece yine, tek sayılı yıllarda Autopromotec, çift sayılı yıllarda Automechanika yapılacak.

Bu iki etkinliğin temsilcileri, burada pazarın gereksinimlerini karşılamanın önemli olduğu konusunda anlaştılar ve sonuç olarak Automechanika Frankfurt 10-14 Eylül 2024’te, 30. Autopromotec ise 21-24 Mayıs 2025’te Bologna’da gerçekleşecek.

Buna ek olarak, Autopromotec 16-18 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek yepyeni bir etkinlik düzenliyor. Halen planlama aşamasında olan etkinlik, üreticilere, parça tedarikçilerine, bayilere ve alıcılara yönelik ve tüm dünyanın karşılaştığı zorluklara odaklanmakta. Bu yeni etkinlik ile, enerji geçişi ve sürdürülebilirlikten, yeni iş modellerine kadar mobilite endüstrisi ele alınacak.

Autopromotec CEO’su Renzo Servadei: “Rekabetçiliğe doğru olumlu bir tutum, pazarların sağlıklı ve motive olması gerektiği bilincini içerir. Bu iki etkinlik arasındaki dengeyi yeniden kurarak, zaten teste tabi tutulan şirketler için daha fazla stresten kaçınacağız. Aynı zamanda, her iki fuarımıza da katılmalarını mümkün kılarak, katılan herkes için kayda değer bir pozitif enerji yaratıyoruz.”

Messe Frankfurt Başkan Yardımcısı ve Automechanika Marka Müdürü Michael Johannes şunları ekledi: “Tüm ilgili taraflarla ortak bir anlayışa ulaştığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz, örn. müşteriler, ortaklar, dernekler ve medya. Uluslararası ağımızla yaptığımız çok sayıda kişisel görüşme, geçtiğimiz birkaç ay boyunca yolu açmamıza yardımcı oldu. Bu, otomotiv yenileme pazarındaki herkesin planlamasını optimize etmesine yardımcı olacak.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here