Karşınızda Yepyeni : ContiRoadAttack 4 Hiper Tur Lastiği

0
1850
Sport-Touring lastiği evrim geçirdi. Yeni ContiRoadAttack 4 iki dünyayı birleştiriyor. Kilometre performansı, konfor, denge ve ıslak yol tutuşu gibi geleneksel sport-touring ölçütlerinde rakiplerini kolayca geride bırakan tamamen yeni bir lastik tasarımı, aynı zamanda en yeni yüksek performanslı sport-touring için gerekli olan saf sportif yeteneğin yeni seviyelerini sunar. motosikletler. 
Performans o kadar iyi ki Continental buna “Hyper-Touring lastiği” diyor.

Yeni ContiRoadAttack 4, birçok testi kazanan ContiRoadAttack 3’ün hemen arkasından geliyor. Mükemmel stabilite, üstün ıslak hava yol tutuşu ve uzun sırt ömrü gibi geleneksel sportif touring özellikleriyle mühendislerimiz, şimdi bir otomobilin performansına rakip olan kuru yol tutuşu geliştirdiler. saf spor lastikleri.

ContiRoadAttack 4, yüksek yatış açılarında optimum temas hissi için GripLimitFeedback teknolojimizi de içerir. Sırt omuzlarındaki kaygan alan, maksimum kavrama, yüksek hassasiyet ve büyük eğim açılarında sınıfının zirvesinde viraj alma sağlar. Yepyeni bir hamur bileşimi ve güncellenmiş sırt deseni, yağışlı hava performansına büyük bir destek ve kuru zeminde üstün yol tutuşu sağlar.

REKLAM

Revize edilmiş ön lastik yapısı, daha fazla geri bildirim ve geliştirilmiş çeviklik sağlarken, virajlarda ‘ayağa kalkma’ eğilimi azalır. Bu Hyper-Touring lastiği, TractionSkin teknolojisi ile tasarlanmıştır, yani lastikler kısa bir alıştırma süresi ile hemen kullanıma hazırdır.

Bu, en yeni güçlü sport tourer’lar geliştirilmiş, aynı zamanda eski sport-touring bisikletlerinin performansını da artıran modern bir yüksek teknoloji lastiğidir.

ContiRoadAttack 4 aşağıdaki ebatlarda  mevcuttur:

       Ön                                                                  Arka

120/70 ZR 17 M/K                                            160/60 ZR 17 M/K

                                                                               180/55 ZR 17 M/K

190/50 ZR 17 M/K

190/55 ZR 17 M/K

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here