RONAL Grouptan, Kampçı ve Caravanlar için Jantlar

0
2355

RONAL GROUP, otomobiller, otobüsler ve kamyonlar için alüminyum jantlara ek olarak, kampçılar ve karavanlar için de bir ürün yelpazesi oluşturuyor ve bu alanda dünyanın en büyük üreticilerinden biridir.  

Araba jantlarına kıyasla, karavan ve karavan denilince sadece güzel bir tasarım değil, her şeyden önce teknik detaylar da önemlidir. Mobil evler ve ticari araçlara yönelik ürünler, önemli ölçüde daha yüksek yük kapasitesine sahip olmalı, sağlam yapılı ve aynı zamanda hafif olmalıdır. Tüm RONAL jantları bu gereksinimleri karşılar ve Avrupa’da katı test spesifikasyonları altında ve orijinal ekipman kalitesinde üretilir.

RONAL’ın OEM kalitesinde jantları bu gereksinimleri tam olarak karşılamaktadır. Sadece karavan sahipleri için mükemmel bir stil unsuru olmakla kalmazlar, aynı zamanda gövde üreticileri ve araç üreticileri tarafından ağırlık sınırında özel dönüşümler gerçekleştirmek için kullanılırlar. RONAL ürünleri en yüksek kalite standartlarında üretilir ve yüksek taşıma kapasitesi ile göz doldurur.

REKLAM

RONAL alüminyum jantların bir başka avantajı da, çelik jantların aksine ağırlıktan tasarruf etmeleri ve daha düşük yaysız kütleler sayesinde tekerlek süspansiyonu ve amortisörlerdeki aşınmayı azaltabilmeleridir. Alüminyum malzeme olarak da fren ısısını çelikten birkaç kat daha hızlı yayar.

RONAL alaşım jantları, sağlamlıklarına rağmen gerçek bir hafifliktir. Çelikten alüminyum jantlara geçişten elde edilen ağırlık tasarrufu, daha düşük yaysız kütleler nedeniyle tekerlek süspansiyonu ve amortisörlerdeki aşınmayı azaltmaya yardımcı olabilir. Hafif metal ayrıca frenleme ısısını çelikten birkaç kat daha hızlı yayar. Ve daha büyük bir inç boyutunda öznel olarak daha keyifli bir sürüş sunuyorlar.

Fırsatı değerlendirin ve Fiat Ducato’nuza, Citroën Jumper’ınıza veya VW T-Model’inize göz alıcı bir vurgu yapın . ÖRNEĞİN, 6,5X16″ VE 7,0X17 BOYUTLARINDAKİ RONAL R64, 1.400 KG’A KADAR YÜK KAPASİTESİ İÇİN TASARLANMIŞTIR.

Bu güç merkezi yalnızca sağlamlık sergilemekle kalmaz, aynı zamanda karavanlar, karavanlar, kamyonetler ve kabinli ve kabinli römorklu kamyonetler için mükemmel bir yükseltmedir. Zemine maksimum güç sağlar ve zarif bir tasarımla birleştiğinde yüksek bir yük kapasitesini hareket ettirir. Bu, onları Fiat Ducato, VW T6/T7, Ford Transit ve Mercedes Vito gibi kampçıların yanı sıra Citroën Jumper, Renault Traffic veya Opel Vivaro gibi kampçılara monte etmek için mükemmel kılar.

REKLAM

RONAL kampçı ve karavan serisi, diğer şeylerin yanı sıra, iyi bilinen iki RONAL R64 ve RONAL R57 tasarımını içerir ve sürekli olarak genişletilmektedir.

6,5×16″ ve 7,0×17″ boyutlarında simsiyah mat ön kesim ve gümüş renginde sunulan RONAL R64, 1.400 kg‘a kadar taşıma kapasitesi için tasarlanmıştır. Yaşayan ve demonte kabinli mobil evler, karavanlar, küçük taşıyıcılar, kamyonetler ve kamyonetler için uygundur. Bunlar arasında Fiat Ducato, VW T6/T7, Ford Transit ve Mercedes Vito ile Citroën Jumper, Renault Traffic ve Opel Vivaro yer alıyor.

RONAL R57‘nin üç farklı yüzeyi mevcuttur: kırmızı kollu jet siyah renkli versiyonunda ve ayrıca önden kesimli siyah yüksek parlaklıkta ve önden kesimli mat siyahta. Üç kollu tasarım, 17 ve 18 inçlik kampçılar ve karavanlar için mevcuttur ve diğerlerinin yanı sıra MAN TGE, VW Amarok/Crafter/T5/T6 ile uyumludur. Jant 930 kg‘a kadar yük taşıyabilir.

RONAL GROUP, uzun yıllardır gövde üreticileri ve araç üreticileri arasında kullanılan kamp ve karavanlar için alüminyum jantların en büyük üreticilerinden biridir . Bu alt pazarda şirket, satış sonrası pazarında da faaliyet göstermektedir. SPEEDLINE TRUCK markasının çok sayıda ürünü, kamyon bazlı motokaravan serisini tamamlar.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here