NEXEN TIRE, JUVENTUS FC ile Yeni Ortaklığını Duyurdu

0
793

NEXEN TIRE ve Juventus FC ortaklığı, 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü Torino’daki Allianz Stadyumu’nda resmen başlatıldı. Etkinliğe her iki kuruluşun üst düzey temsilcileri katıldı. Bu tarihi an, NEXEN TIRE’ın marka görünürlüğünü yeni zirvelere taşıyacak heyecan verici bir yolculuğun başlangıcını işaret ediyor.

NEXEN TIRE Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı DC Kim, “İtalya’nın en büyük hayran kitlesine sahip olmasıyla tanınan bir kulüp olan Juventus ile ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. “Bu işbirliği, özellikle bu yıl Avrupa fabrikasında genişlemenin ikinci aşamasının lansmanı ile birlikte, Avrupa pazarında genişlemeye yönelik stratejik planlarımıza kusursuz bir şekilde uyuyor. Bu prestijli İtalyan futbol kulübü ile işbirliği büyük fırsatlar içeriyor ve NEXEN TIRE’ın karlılığını artıracak. kıta çapında marka bilinirliği.”

Juventus Baş Ticari Sorumlusu Tiziana Di Gioia, “Resmi lastik ortağımız olarak NEXEN TIRE’ı aramızda görmekten heyecan duyuyoruz,” dedi, “En kaliteli lastikler üretme konusundaki küresel itibarları, mükemmellik tutkumuzla mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Juventus ailesini resmi lastik kategorisi sponsorumuz olarak kabul ediyoruz.”

Spor pazarlamasında süregelen başarısını temel alan NEXEN TIRE stratejik olarak tutku, başarı ve büyük bir hayran kitlesini temsil eden bir kulüp olan Juventus ile ortak olmayı seçti. Bu işbirliği, şirketin Avrupa pazarına yönelik stratejisiyle mükemmel bir uyum içindedir.

Lastik üreticisi, Juventus’un resmi lastik sponsoru olarak stadyum içinde belirgin bir görünürlüğe sahip olacak ve markanın maçlar sırasında önde ve merkezde olmasını sağlayacak. Bu teşhir, hayranlarla daha derin bir düzeyde bağlantı kurmak, marka bilinirliğini artırmak ve katılımı teşvik etmek için olağanüstü bir fırsat sunuyor. Dinamik dijital kampanyalar, ilgi çekici deneyimler yaratmak ve küresel bir izleyici kitlesi arasında marka yakınlığını artırmak için sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların gücünden yararlanacak.

Ayrıca ortaklık, NEXEN TIRE’a özel konukseverlik deneyimlerine erişim sağlayarak Şirketin müşteriler ve tüketicilerle benzersiz ve akılda kalıcı şekillerde doğrudan ilişki kurmasına olanak tanır. Bu ağırlama programları, kalıcı bağlantılar kurmak ve marka sadakatini güçlendirmek için güçlü fırsatlar yaratacaktır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here