FALKEN, Kış Lastiği Serisini Genişletiyor

0
710

Falken, kış lastiği yelpazesini, sırasıyla 45 ve 74 ebat seçenekleriyle sunulan EUROWINTER HS02 ve HS02 PRO ürün gruplarıyla genişletiyor. 

Falken, kış lastiği yelpazesine çok sayıda ebat eklemenin yanı sıra yeni bir dört mevsim lastiği olan Falken EUROALL SEASON AS220 PRO’yu da sunuyor. 

Tüm yıl boyunca performans gösterecek şekilde tasarlanan ve Eylül ortasından bu yana Avrupa’da satışa sunulan EUROALL SEASON AS220 PRO, özellikle performans odaklı araçları hedefliyor.

Yılın soğuk zamanı araba yolculukları için çeşitli zorlukları beraberinde getirir. Araç ile yol arasındaki tek bağlantı olan lastik çok önemli bir rol oynar. Bu bakımdan ıslak zeminde iyi yol tutuşu ve karlı, ıslak ve kuru zeminde yol tutuşu arasındaki denge özellikle önemlidir. En son teknolojiye sahip geliştirme ve üretim süreçleri sayesinde, her iki Falken soğuk hava modeli de olağanüstü bir soğuk hava performansına sahiptir ve aynı zamanda daha yüksek yakıt verimliliği ve dayanıklılık oranlarıyla da etkileyicidir.

Falken EUROWINTER HS02 ve HS02 PRO soğuk hava ürün serileri, dinamik bir yanak tasarımına, daha düşük ağırlığa ve çok sayıda yenilikçi teknik özelliğe sahiptir. Falken EUROWINTER HS01 örneğinde simetrik ve yönlü V profili su drenajını artırırken, HS02 PRO’daki asimetrik üç bölgeli lastik sırtı suyun temizlenmesinden sorumludur. ıslak koşullarda. Bu yeni sırt tasarımı ve daha yüksek hız değerleri nedeniyle Falken EUROWINTER HS02 PRO, Falken için yeni bir sektör olan binek otomobillerin ve SUV’ların performans odaklı sürücülerini doğrudan hedefliyor.

Aynı durum, lastik tasarımının hem yaz hem de kış mevsiminde yüksek performanslı araçların gereksinimlerini karşılayacak şekilde optimize edildiği Falken EUROALL SEASON AS220 PRO için de geçerli.

2022 yılında piyasaya sürülen Falken EUROWINTER HS02, artık 45’ten 70’e kadar seride 14’ten 20 inçe kadar 45 farklı ebatta mevcuttur. Lastik, ebatlarına bağlı olarak T/H veya V hız endeksine sahiptir ve 240 km/saat’e kadar hızlar için onaylanmıştır. Yine ebatlara bağlı olarak H/V/W hız endeksiyle gelen Falken EUROWINTER HS02 PRO, daha yüksek bir derecelendirmeye sahip ve 270 km/saat’e kadar hızlara izin veriyor. Bu lastik, popüler 35 ila 70 serisinde 16 ila 21 inç arasında 74 ebatta  mevcuttur. Dört mevsim segmentinin yeni üyesi Falken EUROALL SEASON AS220 PRO, 35 – 65 serisinde 17 – 21 inç arası 45 ebatta  mevcuttur ve aynı zamanda 270 km/saat’e kadar hızlar için derecelendirilmiştir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here