Nitto Nomad Grappler, CUV’ler, SUV’ler için Tasarlandı

0
1643

Nitto Tire USA Inc., en yeni arazi lastiği Nitto Nomad Grappler ile hem yolda hem de arazide seyahat etmek isteyen CUV ve SUV sürücülerine hitap ediyor.

Lastik, cesur bir sırt desenine ve iki farklı yan duvar tasarımına sahiptir. Nomad Grappler, Three-Peak Mountain Snowflake amblemini kazandı ve Nitto, lastiğin arazide ve karlı koşullarda çekişin yanı sıra yolda konfor sunduğunu söylüyor.

Nitto’nun Nomad Grappler’ı, CUVS ve küçük SUV’ler için tasarlanmıştır ve 17 ila 20 inç tekerlek çapları arasında değişen 25 boyutta mevcut olacaktır.

REKLAM

Nomad Grappler, Nitto’nun daha geniş Grappler serisinin bir parçasıdır ve diğer arazi tipi lastik tekliflerinin altında yer alırken, özellikle gelişmekte olan CUV ve küçük SUV kara pazarı için inşa edilmiştir.

Nitto için ürün inovasyonu ve geliştirme kıdemli müdürü Alan Ngo, “Nomad Grappler, Nitto Tyres’ın tüm segmentlerde yüksek performanslı lastikler üretme taahhüdünün bir başka kanıtıdır” diyor . CUV ve küçük SUV sahiplerine, kendilerini kalabalıktan ayırmak isteyen modern dış mekan meraklılarının ve arazi aracı veya CUV sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan güvenli ve heyecan verici bir lastik sağlamak için Nomad Grappler’ı piyasaya sürmekten gurur duyuyoruz.”

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here