BMW i4 Orijinal Ekipmanda Hankook Ventus S1 evo3’ü Tercih Etti

0
2001

Premium lastik üreticisi Hankook, Münih merkezli Alman otomobil markası BMW’nin farklı araçlarının yanı sıra ilk tam elektrikli Gran Coupé’sinin de tedarikçisi oldu.

Hankook’un amiral gemisi konumundaki yaz lastiği, Ventus S1 evo3 i4 araçlarda kullanılacak. 18 ve 19 inçte farklı ihtiyaçlara uygun olarak standart ve run-flat opsiyonları bulunabilecek.

Hankook, BMW i4 Gran Coupé’yi Ultra Yüksek Performanslı (UHP) lastikleri ile donatıyor. Lastikler 18 ve 19 inç şeklinde farklı seçeneklerde seçilebilecek. 18 inç tüm pozisyonlarda kullanılabilecek lastiklere ek olarak, 19 inçte de Run-flat seçeneği sunuluyor. BMW i4’ün performansına uygun olarak lastik seçimi UHP performansı ile Ventus S1 evo 3 yönünde olmuştur.

Hankook Tire Europe Başkanı Sanghoon Lee, “BMW i4 gibi elektrikli bir araçta kullanılması için lastiği kalibre etmek oldukça zorlu bir süreç” diyor. “Bu nedenle, yıllar önce bu alandaki araştırmaları büyük ölçüde genişletmiş olmamızın karşılığını şimdi alıyoruz. BMW i4 için lastik tedarik ederek, sportif elektrikli araçlar alanındaki konumumuzu daha da güçlendiriyoruz ve bu beni çok mutlu ediyor.”

Ventus S1 evo 3 – BMW i4 için iyi bir tercih

Ventus S1 evo 3, güçlendirilmiş yanak ve topuk yapısı ile sportif ve dinamik bir sürüş performansı sağlıyor; direksiyon hassasiyetini aracın tüm performansına yansıtıyor.  Ek olarak,ultra hafif rayon karkas ve kuşak bölgesindeki özel aramid kompozit malzeme, çok yüksek hızlarda bile yuvarlanma çevresinde istenmeyen değişiklikleri azaltarak yukarıda bahsedilen performansa destek oluyor. Güçlü, doğal reçinelerin kullanıldığı özel sırt bileşimi, gerekli tutuşun yanı sıra mükemmel çekiş ve fren performansını da garanti ediyor.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here