Nexen Tire, Çek Cumhuriyeti Fabrikası ilk OE Lastik Tedarikini Gerçekleştirdi

0
4153

Nexen Tire, Ocak ayından bu yana ilk kez Avrupa üretim tesisinden Orijinal Ekipman (OE) lastikleri tedarik etmeye başladığını duyurdu. Çek Cumhuriyeti, ilk alıcı dördüncü nesil Hyundai Tucson oldu.

Nexen Tire’nin Žatec’te bulunan Çek üretim fabrikası, mevcut COVID-19 salgınına rağmen operasyonların istikrarlı şekilde sürdürdü  ve OE lastikleri olarak N’FERA Primus tedarikini gerçekleştirdi. N’FERA Primus teslimatı tesisin 2019’daki açılışından bu yana tarihi bir kilometre taşını işaret ediyor.

N’FERA Primus, istikrarlı bir sürüş deneyimi sunmak için olağanüstü fren performansı, mükemmel drenaj ve gelişmiş yol tutuşu sunan birinci sınıf ultra yüksek performanslı bir lastiktir. Nexen Tire, geçen yıl Volkswagen ve bu yıl Audi ve diğer üst düzey otomobil üreticileri de dahil olmak üzere 2012 yılından bu yana küresel otomobil üreticilerine OE lastikleri tedarik ediyor.

REKLAM

Şirketin Žatec’teki fabrikası, stratejik olarak Avrupa’nın kalbinde yer alıyor ve bölgedeki artan talepleri karşılamasına olanak tanıyor. Ayrıca şirketin 400 km’lik bir yarıçap içinde bulunan yaklaşık 30 otomobil üreticisine erişimini sağlıyor.

Nexen Tire, Avrupa üretimindeki istikrarla birlikte, yeni otomobiller için OE lastik tedarikini genişleterek pazardaki varlığını artırmaya devam edecek.

Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika’da satılan dördüncü nesil Hyundai Tucson‘a            215/65 R 17, 235/55 R 18 ve 235/50 R 19  ebat   N’FERA Primus lastikler takılacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here