ZC Rubber, Westlake ve Goodride Yeni Lastiklerini Tire Cologne’da Tanıttı

0
1740

ZC Rubber, Avrupa pazarı için yeni Westlake ve Goodride amiral gemisi ultra yüksek performanslı binek otomobil lastiklerini Tire Cologne 2022’de piyasaya sürdü.

İki yeni model olan Westlake ZuperAce Z-007 ve Goodride Solmax 1, ZC Rubber’ın temel teknolojileriyle çepeçevre lastik yapısı yükseltmesi sayesinde gelişmiş sessizlik, yol tutuşu ve yol tutuş performansı sunuyor.

ZC Rubber, BPOT teknolojisi ve Hibrit formülün önde gelen iki teknoloji olduğunu söyledi. BPOT teknolojisi, bir lastiğin yüksek hız performansını, omuz dayanıklılığını ve aşınma direncini önemli ölçüde artırır. Hybrid Formula teknolojisi, daha hızlı su tahliyesine izin verirken, geliştirilmiş kavrama ve yakıt verimliliği için Nano-Silica dağılımını optimize ederek iki lastiğin üstün ıslak performansına neden olur.

Westlake ZuperAce Z-007, güçlü bir genel performansa sahip bir UHP lastiğidir. Yenilikçi teknolojik gelişmeler sayesinde Z-007, önceki nesil UHP ürünlerinden her yönden daha iyi performans gösterir. Geliştirilmiş kullanım ve kavrama performansı için büyük sürekli bloklara ve eğimli kenarlara sahip ölçeklendirilmiş oluklara sahiptir. Hybrid Formula kullanımıyla birleştiğinde, lastiğin ıslak zeminde frenleme mesafesi %10 azaldı. Ayrıca, ZC Rubber’ın güncellenmiş tasarım teorisine dayalı olarak yeniden tasarlanan lastik profili sayesinde yuvarlanma direncinde %5’lik bir azalma sağlar. Ek olarak, 24 Soundbolt Dizisi, maksimum konfor için iç gürültü seviyelerini önemli ölçüde en aza indirir.

Sportif ve dinamik sürüş performansını birleştiren amiral gemisi lastiği olarak Goodride Solmax 1, değişken hatveli bir gürültü azaltma blok tasarımı, olukların içinde V şeklinde ses cıvataları ve iç ve dış yan olukların kademeli bir düzenini benimsedi. Basit ama agresif sırt tasarımı, viraj alırken ıslak drenaj performansını artıran daha büyük bir temas alanı sağlar. Hybrid Formula ise lastiğin yüksek hızlarda dengeli yol tutuşunu korumasını sağlayarak tüketiciler için daha konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor.

İki yeni amiral gemisi lastiği, bağımsız enstitü TÜV SÜD tarafından onaylanmıştır. Bu Tire Cologne’da TÜV SÜD Mark sertifikası ile ödüllendirildiler.

“Westlake ve Goodride’ın iki amiral gemisi lastiği, sürekli gelişen ve daha çeşitli tüketici ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. Bunlar, son yıllardaki Ar-Ge çabalarımızın doruk noktasıdır. Avrupalı ​​tüketiciler için kalite, değer ve tarz açısından akıllı seçimler olacağından eminiz.” ZC Rubber’a göre iki yeni şirket, şirketin üst düzey binek otomobil lastiği segmentinde genişleme hedefini örneklendiriyor.

Westlake ZuperAce Z-007 ve Goodride Solmax 1, Haziran 2022’den itibaren Avrupa pazarı için 17″- 22″ boyutlarında satışa sunulacak. Her iki lastik de yılın ikinci yarısında Avrupa ve Güneydoğu Asya’da tam olarak tanıtılacak. 2022, ilk sunumun ardından.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here