CONTINENTAL, Tour de France ile Sponsorluk Anlaşmasını Uzattı 

0
1450

Continental , resmi turistik araçlar ve katılımcı takımların koşucuları için ana lastik tedarikçisi olma taahhüdünü sürdürüyor 

Tour de France’ın bu yılki yarış 1 Temmuz 2022’de Kopenhag’da başlamadan önce Continental ve Tour , ortaklık ve sponsorluk faaliyetlerini 2027’ye kadar uzatma konusunda anlaştılar.  Continental  , Tur organizasyonu ASO (Amaury Sport Organisation) ile birlikte devam edecek. Gelecek yıllarda dünyanın en büyük ve en önemli bisiklet yarışını aktif olarak şekillendirmek ve bunun karşılığında Tur için güvenli ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak.

Ayrıca, yeni ContiRe.Tex geri dönüşüm teknolojisi bu yılki baskıda zaten kullanılıyor. Tour de France Direktörü Christian Prudhomme , Continental uzmanlarının lastik teknolojisi ve sürdürülebilirlik konusundaki bilgi birikiminden beş yıl daha yararlanmaya devam etmekten gurur duyuyor . Hannover’den Continental’in sponsor ve güvenlik ortağı olarak Tour de France ile olan işbirliği 2017’nin sonunda başladı.  Continental , 2019’dan beri beş ana ortaktan biri. Premium lastiğe ek olarak bisiklet profesyonelleri ve destek sürücüleri için performans, sürdürülebilir mobilite de Continental için önemli bir rol oynuyor .

2030 yılına kadar sürdürülebilirlik alanında en gelişmiş lastik üreticisi olmayı hedefleyen şirket, bu hedeflerini Tour de France ile yaptığı sponsorluk ortaklığına da taşıyor . “Bu işbirliğinin hedeflerinden biri daha fazla sürdürülebilirlik üzerine bahis yapmaya devam etmektir.  Continental bu yılki turdaki resmi arabaları yeni ContiRe.Tex teknolojisine dayalı lastiklerle donatıyor. Bu lastik setlerinin her biri plastik şişelerden geri dönüştürülmüş polyester içeriyor ve yeniden işlenmiş aynı yüksek güvenlik standartlarına ve kesinlikle güvenilir lastik performansına.

Ayrıca Continental , bu yıl katılan altı profesyonel bisiklet takımının lastik ortağı olacak . Ineos Grenadiers , Groupama-FDJ , Bahrain-Victorious , Movistar Team , Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux ve Team Arkéa-Samsic’ten biniciler , özel olarak üretilmiş GP5000 lastikleri üzerinde podyumdaki yerleri için savaşacaklar . Fransa Bisiklet Turu’nun 109.’su 1 Temmuz’da Avrupa’nın bisiklet başkenti Kopenhag’da başlıyor.3.335 kilometre ve 21 etaptan sonra Paris’teki muhteşem Avenue des Champs-Élysées’de sona erecek .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here