BH SENS, TPMS’ye İlişkin Zorunlu AB Düzenlemeleri için Çözümler Sunuyor

0
1415

Lastik basıncı izleme sistemleri ( TPMS ) Temmuz 2022’den itibaren tüm AB ticari araçları , otobüsler , römorklar ve yarı römorklar ve Temmuz 2024’ten itibaren yeni ticari araçlar için zorunlu olacağından, BH SENS’in IntelliSens evrensel sensörü UVS01HD bağımsız satış sonrası pazarı için bir çözüm sunuyor.

Programlanabilir IntelliSens Evrensel Sensör UVS01HD , sensör orijinal sensörler gibi OEM standartlarına göre üretilip test edildiğinden bağımsız satış sonrası pazarı için uyarlanmıştır. Montaj, TPMS valfi üzerinde gerçekleştirilir ve ticari araç üreticilerinin cıvatalama konseptiyle aynıdır . Sensör protokolleri daha sonra entegre bir güncelleme işlevi aracılığıyla içe aktarılabilir.

Uygun bir ekleme, TPMS sensörlerinin test edilmesini, programlanmasını ve yeniden öğrenilmesini sağlayan OBD-II modülünü içeren TPMS teşhis cihazı DT24HD’dir . UVS01HD ve DT24HD bu nedenle ticari araçlarda TPMS hizmeti için en uygun sistem çözümleridir .

BH SENS Ürün Müdürü Thomas Kienzle, “Müşterilerimizin sıcakta, yağmurda ve buzda bile sistemimize güvenebilmelerini istiyoruz” diyor .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here