AUTOMECHANIKA FRANKFURT’TA BOSS WHEELS RÜZGARI

0
1183

Dünyanın en önemli otomotiv organizasyonlarından Automechanika’nın Frankfurt ayağı 13-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Pandemi sonrası Frankfurt’taki ilk buluşma olmasıyla önem kazanan etkinliğe dünyanın her yanından pek çok ziyaretçi akın etti.

Özellikle aksesuar kısmında Türk katılımcılar öne çıkarken Boss Wheels fuarda katılımcı olarak yer alan tek Türk jant üreticisi olarak ilgi odağı oldu. Fuar süresince firmanın standına ve ürünlerine ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşirken pek çok yeni iş birliğinin temeli de atıldı.

Boss Wheels YKB Emrullah Sayhar “Şu an Avrupa’nın karşı karşıya olduğu enerji sıkıntısı sebebi ile üretimde Türk firmaları ön plana çıkma fırsatı yakalamış durumda. Biz de bu doğrultuda üretimimizin büyük çoğunluğunu Avrupa ve çevresine kaydırarak ihracatımızı artırmaya başladık. Bu noktada Automechanika bizim için doğru kişilerle bir araya gelmek, temaslarda bulunmak ve ürün çeşitliliğimiz ile kalitemizi gösterebilmek adına çok büyük bir fırsat oldu. Fuardaki tek Türk jant üreticisi olmamızın avantajını kullanarak yıl sonuna dek ciddi bir ivme yakalamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here