ZC Rubber, Westlake Gen II kamyon lastiği serisini genişletiyor

0
1370

Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen 2022 IAA Ulaştırma fuarı sırasında ZC Rubber, şirketin Westlake Gen II kamyon lastiği serisine eklenecek olan iki yeni ürünü WTR2 ve WTX2’yi tanıttı.

WTR2, bölgesel uygulamalar için bir treyler lastiği olarak tasarlanmıştır ve kilometre performansını düşürmeden yakıt ekonomisi ve konfor sunar. Lastik üreticisi, geliştirilmiş bir birleştirme teknolojisi, gövde malzemesi, lastik yapısı ve üretim sürecini kullanarak, ürünün yuvarlanma direncini büyük ölçüde azalttı. Ayrıca ZC, yeni lastik sırtı yüzeyinde silika ve silanın dağılımını sağlamak için en son kauçuk karıştırma teknolojisini kullandı ve yuvarlanma direncinde daha fazla azalma sağladı.

ZC Rubber’ın WTR2’si, AB lastik etiketinde yakıt verimliliği için A Düzeyi elde etti ve ayrıca zorlu koşullarda daha fazla dayanıklılık ve stabilite için kemer sarma teknolojisinden yararlanıyor.

WTX2, lowboy treylerlere takılmak üzere tasarlanmıştır. Tüm hava koşullarına uygun ekstra yük treyler lastiği, daha fazla sırt sertliği ve daha ağır yükleri taşıma kapasitesi için daha geniş bir sırt genişliğine ve sağlam bir omuza sahiptir. Ek olarak, üç zikzak oluk ve çok açılı kılcal kanallar, çekiş ve frenleme özelliklerini iyileştirir.

Lastik üreticisinin en yeni ürünleri, lastik profili deformasyonunu en aza indirmeye yardımcı olan ve daha uzun hizmet ömrü ve daha yüksek performans sağlayan PSCT teorisi kullanılarak tasarlanmıştır. Hem WTR2 hem de WTX2, tüm hava senaryolarında kullanımı gösteren M+S ve 3PMSF işaretlerine sahiptir.

Bir ZC sözcüsü, “ZC Rubber, güvenlik, çevre koruma ve ekonomik verimlilikle ilgili uzun mesafeli taşımacılık trendlerine tepki gösteriyor” dedi. “Lastik sürdürülebilirliğine ve yeşil lojistiğe yüksek değer veriyoruz. Bu nedenle, lastik geliştirmemizin odak noktası her zaman üstün kalite, uzun hizmet ömrü ve düşük yuvarlanma direncidir.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here