SEGER’in Akülerine İlgi Yoğunlaştı

0
1151

Üretiminin yüzde 80’ini 70’in üzerinde ülkeye ihraç ederek dünyanın önemli otomobil üreticilerinin tercih ettiği global bir marka konumuna ulaşan Seger, farklı kategorilere yönelik korna çeşitlerini, yurt dışı pazarı için üretilen akü modellerini,  araç iç ve dış aydınlatma ampullerini Automechanika Dubai Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Korna modelleri tüm dünya tarafından bilinen Seger’in araç aydınlatma ampulleri ve akü ürün grubu da yoğun ilgi gördü.

 

70’ten fazla ülkeye ihracat yapan Seger, uluslararası otomotiv endüstrisini bir araya getiren Automechanika Dubai Fuarı’na katıldı. Dubai Dünya Ticaret Merkezi’ndeki stantında küresel otomotiv pazarının yakından tanıdığı korna modellerini, yurt dışı pazarına yönelik üretilen akü modellerini ve halojen, minyatür,  Xenon (HID) ampullerden oluşan aydınlatma ürün grubunu sektör profesyonelleri ile buluşturdu. 

 

Automechanika Dubai Fuarı’nın otomotiv satış sonrası ve hizmet endüstrisini bir araya getirdiğini belirten Seger Satış ve Pazarlama Müdürü Cüneyt Coşkun, “Geçtiğimiz 2 yılda neredeyse tüm dünyayı etkileyen pandemi krizinden dolayı uluslararası fuarların gerçekleştirilememesi küresel otomotiv endüstrisini de derinden sarstı. Biz o dönemdeki krize rağmen araç iç ve dış aydınlatma ampullerini ürün gamımıza kattık. Istanbul,  Frankfurt ve Dubai fuarlarında ürünlerimizi Aftermarket endüstrisi profesyonelleri ile buluşturduk. Korna bizim lokomotif ürün grubumuz. Artık aydınlatma ve akü ürün gamımızın da daha çok tanınmaya ve daha fazla ilgi görmeye başladığını söyleyebiliriz” dedi.

 

Türkiye’de korna yenileme pazarının yüzde 80’ine sahip olduklarını ifade eden Satış ve Pazarlama Müdürü Cüneyt Coşkun sözlerini şöyle tamamladı:

 

“Dünyada korna üretimi ve satışında ilk 10’dayız. Bir anlamda dünyada ‘Yolların Sesi’ olduk diyebiliriz. Aydınlatma ürünlerimiz ile de ‘Yolların Işığı’ olmayı ve korna ürünleri ile küresel çapta elde ettiğimiz başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. Automechanika Dubai fuarında 50’yi aşkın ülkeden ziyaretçi ve katılımcı firma yer aldı. Hedeflerimiz açısından baktığımızda fuar bizim için çok önemli fırsatlar yarattı. Uluslararası fuarların eksikliğini pandemide fazlasıyla hissetmiştik. Dijital etkinliklere de katıldık ancak binlerce profesyonel ile kısa zamanda yüz yüze görüşme imkanı sunan fuarların yerini tutmayacağı bir gerçek. 2023’te de global fuarlara katılmaya devam edeceğiz.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here