RONAL GROUP , Essen Motor Show 2022’de

0
1360
RONAL GROUP, bu yıl yine Essen Motor Show’da yer alıyor ve 3-11 Aralık tarihleri ​​arasında Salon 7’de E27 Standında RONAL ve SPEEDLINE CORSE serisinden en son ürünlerini sergileyecek. 

 

Pandemi nedeniyle iki yıllık aranın ardından RONAL GROUP, bu yılki Essen Motor Show’da ziyaretçilerine bir dizi yeni ürün ve yenilikçi tasarımlar sunuyor.

Şirket, RONAL ürün yelpazesinden yakın zamanda piyasaya sürülen RONAL R71’i gösteriyor. Yüksek yük kapasiteli çok kollu tasarım özellikle hibrit ve elektrikli araçlar için uygundur. Yeni RONAL R72 , yenilikçi bir bal peteği yapısına sahip estetik bir hava halkasına sahip 5 kollu bir tasarım olan bir prömiyeri kutluyor. Her iki jant da sürdürülebilir bir şekilde üretilmiştir: kullanılan alüminyum alaşım yaklaşık %60 oranında geri dönüştürülmüş alüminyum içerir; yaklaşık %40’ı düşük karbonlu birincil alüminyumdan oluşur.

RONAL GROUP, Classic Serisinden bazı jantları da sergiliyor. Buna penta stilindeki ünlü kült tasarım RONAL R9 da dahildir ve artık kontrast yüzeyli yarış altın jantlı dudak elmas kesiminde mevcuttur.

SPEEDLINE CORSE portföyünde ayrıca yeni bir şey var: Sportif araçlar için yarış karakterine sahip SC1 Motorismo , artık 18 inç elmas kesimli yüksek parlaklığa sahip Yarış siyah mat ön cephede mevcuttur. SC1’in bu yeni çeşidi, üretiminde kullanılan birincil alüminyumun üçte ikisinden fazlası geri dönüştürülmüş malzeme ile değiştirildiği için özellikle sürdürülebilir.

Ayrıca, hayranlar arasında popüler olan Four Motors yarış ekibinden Bioconcept arabası da mevcut. Biyo-fiber kompozitlerden yapılmış hafif bileşenler ve CO2 nötr RONAL R70-mavi jantlarla donatılmış Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport, dünyanın ilk biyo-serisi yarış aracıdır. 425 hp bio-bolide, kalıntılardan %20 biyoetanol içeriğine sahip bir benzin olan yüksek performanslı E20 yakıtı ile çalışır. Kapılar, arka kanat ve ön dudak tamamen biyofiber kompozitlerden yapılmıştır.

RONAL GROUP’un RONAL ve SPEEDLINE CORSE markalarıyla standı Essen Motor Show 2022’de salon 7, stand E27’de yer almaktadır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here