MAK WHEELS, 2023 Yaz Sezonuna Yedi Yeni Tasarımla Çıkıyor

0
926

İtalyan markası Mak Wheels, bu yılki yaz sezonunda yedi yeni tasarımla karşımıza çıkıyor. Yeni jantlar, çok çeşitli farklı uygulamaları kapsıyor.

Her şeyden önce MAK Wheels, ürün yelpazesine her ikisi de çok sayıda araca uyan iki evrensel jant ekliyor. Stilo modeli büyük tekerlek çaplı araçları kapsarken, Globo modeli özellikle daha küçük inç ölçülerine sahip araçları kapsamaktadır.

Bunlara ek olarak şirket, her biri belirli otomotiv markalarına göre tasarlanmış bir üçlü jant seti tekerlek piyasaya sürüyor. MAK Wheels’e göre Leiws, Chelsea ve Apollo tasarımlarını Mercedes-Benz, Mini, Opel, Peugeot, Citroën ve Jeep araçlarına özel olarak yarattı.

MAK Wheels yetkilileri , yeni NTT jantını Sport Line Wheels serisini genişleten en önemli yenilik olarak tanımlıyor. Jant “mat bronz” renkte sipariş edilebilir ve şirkete göre sportif araçlar için tasarlanmıştır. Özel bir versiyon olarak NTT, “Montecarlo Blue”, “Ferrari Red”, “Viper Green” ve “Modena Yellow” özel renklerinde de mevcuttur.

Son olarak, Gravel modeliyle Mak yakında kamyonetler ve minibüsler için ek bir jant seçeneği sunacak. MAK Wheels uzmanlarına göre 6 delikli tekerlek çeşitli karavan ve kamp araçlarına da uyar.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here