VW ID.4 için KUMHO OEM Lastikleri

0
982

Kumho Tire tamamen elektrikli Volkswagen ID.4’ü fabrika çıkışı orijinal ekipman lastikleriyle donatıyor. 

Meksika’da üretilen ve ABD’de satılan Volkswagen, 235/55 R19, 255/50 R19, 235/50 R20 ve 255/45 R20 boyutlarında Kumho profili Crugen EV HP71 ile montaj hattından çıkacak.

“Elektrikli araçlar için özel olarak geliştirilen lastiklerimiz, araç üreticilerinin CO2 nötrlüğüne ulaşmalarına yardımcı oluyor. Lastiklerimiz aynı zamanda elektrikli otomobillerin performansının yola da yansımasını sağlıyor. Orijinal Ekipmanların Satışından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Insoo Kim, Premium OE müşterilerimize gelecekte en modern ürünleri tedarik etmeye ve tüm müşteriler için bireysel hareket kabiliyeti sağlayan lastikler geliştirmek için araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye söz veriyor. Kumho Tire’de ekipman lastikleri.

Kumho Crugen EV HP71, üreticisine göre özellikle elektrikli araçlar için geliştirilmiş bir lastiktir. Kauçuk, “Yüksek Dağılabilir Silika” sırt bileşimine sahiptir. EV lastiği segmentinde Kumho, Crugen EV HP71’e ek olarak Ecsta PS71 EV’yi sunuyor. Satış sonrası iş için çok sayıda boyut zaten mevcuttur ve profil, diğer şeylerin yanı sıra Kia EV6’nın orijinal ekipmanına monte edilmiştir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here