Avrupa Linglong Lastik fabrikası çok sayıda OEM tarafından sertifikalandırıldı

0
729

Bir Çinli lastik üreticisinin ilk Avrupa lastik fabrikası, Linglong Tires’ın hem yenileme pazarı hem de stratejik olarak önemli orijinal ekipman pazarı için Avrupa’da daha fazla genişlemesi için belirleyici bir faktör oldu. Sonuç olarak, fabrika son aylarda Nissan, Volkswagen, Audi, Ford, Stellantis grubu, Hyundai ve Kia otomobil üreticileri ile MAN kamyon üreticisi tarafından sertifikalandırılmış ve orijinal ekipman lastiklerinin üretimi için onaylanmıştır – bu, ilgili otomobil üreticileri için özel olarak geliştirilen ve optimize edilen lastiklerin üretimi için temel bir ön koşul ve temeldir.

Michael Beverin, Linglong Tire Germany GmbH Avrupa OE ve Kalite Müdürü: “Sırbistan’daki fabrikamızdaki çok sayıda tanınmış orijinal ekipman müşterisinden gelen çok sayıda sertifika, Avrupa’da bir fabrika kurma kararımızı doğruluyor. Fabrika, dünyanın en modern ve çevre dostu lastik fabrikalarından biri ve Avrupa’daki müşterilerimize olan önemli ölçüde daha kısa lojistik zincirleri de çevreyi korumaya yardımcı oluyor. Amacımız, orta vadede tüm orijinal ekipman müşterilerimizin Avrupa fabrikalarına Avrupa yapımı lastikler tedarik etmek.”

Belgrad’a arabayla bir saat uzaklıktaki Sırbistan’ın Zrenjanin kentindeki Linglong lastik fabrikası, 2023’ten beri otomobiller, kamyonlar ve OTR araçları için lastik üretiyor. Dünyanın en modern lastik fabrikalarından biri 500.000 m²’lik bir alana inşa edildi. Şirketin tüm sahası 97 hektarı kapsıyor. Yatırım hacmi neredeyse bir milyar Euro’ydu ve 1.200 çalışan gelecekte tam kapasitede yılda yaklaşık 14 milyon lastik üretecek.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here