Automechanika Frankfurt 2024 için Erken Rezervasyon İndirimi

0
763
2022 Automechanika Frankfurt

Automechanika Frankfurt, Eylül 2024’teki bir sonraki edisyon için şimdiden rezervasyon yapmaya başladı: şirketler şimdi kaydolabilir; 3 Temmuz’a kadar erken rezervasyon fiyatından faydalanabilir. 
Fuar organizatörleri yeni ana konularla yola çıkıyor ve güncel gelişmeleri ve trendleri öne çıkarmak için ürün ve hizmet yelpazesini yeniden yapılandırdı.

10-14 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Automechanika Frankfurt için 16 Mart’tan itibaren şirketler, otomotiv yenileme pazarı için en önemli uluslararası endüstri etkinliğine kayıt yaptırabilecek. 3 Temmuz 2023 tarihine kadar bağlayıcı olmayan çevrimiçi kayıt yaptıran katılımcılar, daha uygun olan erken rezervasyon fiyatını avantajını kullanacaklar.

Automechanika Frankfurt Direktörü Olaf Mußhoff şöyle açıklıyor: “Geçen yılki pandemi kısıtlarından sonra yeniden başarılı başlamanın ardından, bir sonraki Automechanika Frankfurt’ta daha da fazla uluslararası katılımcı bekliyoruz. 2022’de yer alamayan çok sayıda tanınmış şirket şimdiden açıkladı ki 2024’te geri dönecekler. Automechanika sektör için önde gelen uluslararası buluşma yeri konumunu koruyor.”

Automechanika ekibi, güncel gelişmeleri ve şirketlerin ve ticari kamuoyunun ihtiyaçlarını dikkate almak için fuarın stratejik yöneliminde ince ayar yaptı. Hem tamamlayıcı programa hem de sergi salonlarına yansıyan odak konuları arasında yenilikler, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve yapay zeka ve tedarik zinciri yer alıyor. Diğer önemli noktalar, eğitim ve öğretim ve genç yetenekleri işe alma konuları olacak.

Salonlarda ve ürün alanlarında da sayısız yenilik var. Salon 8 ve 9’da, geleneksel atölye işine ek olarak dijital çözümlere giderek daha fazla odaklanılıyor. Konular, atölyede kalibrasyon, klima servisi, pil yönetimi, güvenlik, ergonomi ve e-mobiliteden atölye yönetimine, atık bertarafı ve geri dönüşüme ve çok daha fazlasına kadar uzanıyor.

Bağlantı ve otonom sürüş, ilk kez bir ürün grubu olarak öne çıkacak.
Asya Dünyası geri dönüyor: Bir kez daha çok sayıda temsil edilecek olan Asyalı katılımcılar kendilerini tanıtacak .

Salon 8 ve Salon 3.1’de lastik ve jant işine daha fazla dikkat edilecek: atölye çözümleri ve aksesuarları yelpazesi bu alanda büyümeye devam edecek.

Mevcut uluslararası Automechanika fuarları programa göre 2023 yılında dünya çapında on bir Automechanika fuarı daha düzenlenecektir.

Automechanika İstanbul şimdiden dolmuştur. 8-11 Haziran tarihleri arasında fuar 1.000 katılımcı ve 50.000’in üzerinde ziyaretçi ile rekor kırmayı hedefliyor. Ve sadece bu da değil: sürdürülebilirlik teması, fuar alanlarının tamamında önemli bir rol oynayacak. Bu kapsamda Automechanika İstanbul, 6 Şubat depreminin sonuçlarından halen güçlü bir şekilde etkilenen bölgenin kalkınmasına da katkı sağlayacak.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here