Eurorepar Car Service’den Yüzde 20 İndirimli Akü Kampanyası

0
901

Stellantis çatısı altında yer alan, her marka araca bakım ve onarım sunan hizmet ağı Eurorepar Car Service, akü sağlığının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de 61 ilde 148 noktada servisle hizmet veren Eurorepar Car Service, tüm Eurorepar markalı akülerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Model ve araç yaşı fark etmeksizin tüm araçlara sunulan bu kampanyayla, sürücülerin her koşulda güvenli ve konforlu yolculuklar yapmaları hedefleniyor.

Stellantis Türkiye çatısı altında 61 ilde 148 servisle hizmet veren Eurorepar Car Service, kötü sürprizler yaşamak istemeyen sürücülere yönelik devreye aldığı akü kampanyası kapsamında, tüm Eurorepar akülerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Eurorepar yedek parça ürün gamı, 150’ye yakın hizmet noktasında tüm araç sahiplerine yüksek kalite ve performansı, rekabetçi fiyatlarla sağlayabilirken, hizmetlerini 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle destekliyor.

Avantajlı akü kampanyası tüm marka ve model araçlar için geçerli olurken, müşteriler diledikleri zaman servisleri ziyaret ederek mevcut akülerini ücretsiz kontrol ettirebiliyor ve değişim ihtiyacı durumunda yüzde 20 indirimli akü kampanyası fırsatından faydalanabiliyorlar. Model ve araç yaşı fark etmeksizin sunulan bu fırsatla, sürücülerin yolculuklarını konforlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri hedefleniyor.

Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarındaki yüzde 20 indirimli akü kampanyasından faydalanmak isteyenler, haftanın her günü 24 saat online randevu alabiliyorlar. Eurorepar Car Service, eğer aracın üretici garantisi devam ediyorsa, garantinin bozulmaması için ilgili standartlara da uyum göstererek bakım hizmetini sunuyor. Eurorepar hizmet noktalarında genel olarak; lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren işlemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet de sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka otomobilin doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here