JK Tire, EV Akıllı Radyal Lastik Serisini Tanıttı

0
1379

JK Tire, Hindistan’daki tüm otobüs, kamyon, hafif ticari araç ve binek araç uygulamaları için kapsamlı bir elektrikli araca (EV) özel Akıllı radyal lastik yelpazesi geliştirdiğini duyurdu.

Lastikler, Raghupati Singhania Mükemmellik Merkezi’nden (RPSCOE) mühendisler tarafından tasarlandı ve geliştirildi ve bir şirket açıklamasına göre, özel olarak elektrikli mobilitenin benzersiz ihtiyaçları için tasarlandı.

JK Tire, EV’lerin benzersiz gereksinimlerini karşılamak için teknolojiler yarattığına ve son derece düşük yuvarlanma direnci, gelişmiş ıslak ve kuru çekiş, artırılmış dayanıklılık ve azaltılmış enerji tüketimi garanti ettiğine inanıyor. Sırt deseni, elektrikli araçların zorlu düşük gürültü gereksinimlerini karşılamak için daha düşük gürültü ve daha iyi aşınma özellikleri için gelişmiş FEA simülasyonları kullanılarak tasarlandı.

JK Tire’ın akıllı EV lastikleri, şirket içinde geliştirilmiş ve mükemmelleştirilmiş Treel TPMS sensörleriyle donatılmıştır ve şirkete göre EV kamyonlarının, otobüslerin, hafif ticari araçların, binek otomobillerin, SUV’lerin ve 2 Wheeler’ların zorlu performans ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Akıllı EV lastikleri, tüm otobüs, kamyon ve LCV uygulamaları için 17,5″ ve 22,5″ radial/iç lastiksiz boyutlarda mevcuttur. JBM elektrikli otobüsleri EV lastikleriyle (255/70R22.5 ve 295/80R22.5) donatılmıştır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here