Automechanika Istanbul 2023’te Özel Bölüm ‘Innovation 4 Mobility by BAKIRCI’

0
1160

Otomotiv satış sonrası endüstrisinin bölgedeki 1 numaralı ticaret fuarı Automechanika Istanbul, 1987’den beri otomotiv sektörüne özel, mimari projelendirmeden ekipman seçimine, eğitimden mesleki yeterlilik belgelendirmesine kadar uçtan uca yenilikçi çözümler üreten BAKIRCI Group ile yaptığı iş birliği doğrultusunda mobilite ve otomotiv dünyasındaki son teknolojileri 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda ‘Innovation 4 Mobility by BAKIRCI’ konsepti ile buluşturacak. Fuarda katılımcılar, BAKIRCI Group tarafından oluşturulacak 8 bölümden oluşan konsept alanında son teknoloji otomobiller ve servis ekipmanları ile elektrikli araç onarımlarının nasıl yapıldığını deneyimleme fırsatı yakalayacak.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda katılımcılar, BAKIRCI Group tarafından oluşturulan konsept alanda son teknoloji otomobiller ve servis ekipmanları ile elektrikli araç onarımlarının nasıl yapıldığını deneyimleyebilecek. ADAS & Diagnostik, Şarj İstasyonları, Bakım Onarım & Güvenlik Ekipmanları, Aks Ölçüm & Lastik, Şasi Onarım, Kaporta & Boya, Ekspertiz & Muayene, Batarya Test & Onarım olmak üzere 8 bölümden oluşacak alanda BAKIRCI Group, tüm ziyaretçilere yeni nesil teknolojileri uygulamalı olarak gösterecek.

Farklı onarım metotları 12. salonda kullanıcı deneyimine açılacak

Araç gövde ve dış panel saçlarında alüminyum teknolojisi kullanımının artmasıyla birlikte ortaya çıkan farklı onarım metotlarını da 12. salonda fuara taşıyan BAKIRCI Group, Kaporta & Boya adasında ise onarımlar sırasında uygulanacak metotların hızlı, teknolojik ve güvenli cihazlar ile uygulamalarını ziyaretçilerine gösterecek. İçten yanmalı motorlu araçlara göre hem daha güçlü hem de daha dayanıklı elektrikli araçlara yönelik Eddy Current teknolojisine sahip Şasi Dinamometresi ve adaptif süspansiyonlar için en teknolojik test cihazları Ekspertiz & Muayene istasyonunda yer alırken; Batarya Test & Onarım istasyonunda ise onarımları yüksek güvenlik isteyen elektrikli araç bataryaları için batarya test onarım cihazları yer alacak ve uzmanlar bataryaya nasıl doğru müdahale edileceğini gösterecek. Automechanika Istanbul 2023, 8-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirecek, bu büyük buluşmaya hepinizi bekliyoruz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here