The Tire Cologne Fuarına Alcar Çok Sayıda Yeni Ürünle Katılıyor

0
539

Alcar Deutschland GmbH, otomobillerle ilgili her konuda tam hizmet sağlayıcısı olarak The Tire Cologne’da bulunuyor. Şirket, 150 metrekarenin üzerinde sergi alanında tekerlekler, lastikler ve sensörlere yönelik çözümler sergiliyor.

Jant segmentinde, ziyaretçilere binek araç yenileme pazarı için çeşitli yeni çelik ve alüminyum jantlar sunulacak. Alcar, TPMS alanında otomobil, kamyon ve motosikletlere yönelik profesyonel çözümlerini sergileyecek ve aynı zamanda atölyeler ve otomotiv uzman mağazaları için tamamen yeni ve kapsamlı bir BT çözümü sunacak. ALCAR Grubu’nun bir diğer markası olan DBV Würzburg da Alcar standında kendi alanıyla temsil ediliyor.

Ayrıca Şubat 2024’ten bu yana yeni lansmanı yapılan Alcar web mağazası da fuar standında canlı olarak tanıtılacak. Alcar web mağazası artık sadece tamamen revize edilmiş bir tasarımla mevcut değil, aynı zamanda kullanıcı arayüzü de tamamen revize edildi.

Alcar, motosiklet sensörlerinin pazara sunulmasıyla birlikte TPMS alanındaki ürün gamını da tamamlamış oldu. Alcar, dönen ve tekerlekli hemen hemen her şey için satış sonrası için TPMS sensörleri sunmaktadır: benzinli veya akülü arabalar, hafif kamyonlar, kamyonlar, otobüsler, römorklar, her türden özel araçlar ve 2023’ten beri motosikletler.

Alcar, yeniden satış müşterilerine (B2B) ücretsiz KOMPLETTRÄDER.PORTAL’ı sunmaktadır. Son tüketiciler, mevcut web sitesi aracılığıyla perakendecilerden kısa sürede komple jant  sipariş edebilirler. Daha fazla bilgi 07.1 A011 numaralı standta mevcuttur.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here