Triangle, Yüksek Performans Serisi EffeXsport Lastiklerini Piste Çıkardı

0
1061

Triangle Macaristan Budapeşte’de dünyaca ünlü Hungaroring’de  ‘EffeXperience’ mottasıyla bayi ve basın etkinliği düzenleyerek EffeXsport lastiklerinin yüksek performensını farklı araç ve istasyon sürüşleriyle gösterdi.

Şirketin “Tires for Life” sloganı altındaki “Triangle EffeXperience” etkinliğinde  Corrado Moglia (Genel Müdür), Angelo Giananngeli (pazarlama direktörü),Roberto Pizzamiglio (Güney Avrupa satış müdürü), Mirco Spiniella ( iş geliştirme direktörü), ve Igino Schiavi (Avrupa ürün pazarlama müdürü) ve Çin’deki ana şirket olan Triangle Tire Co.’nun Wang Dapeng (geliştirme ve PCR lastik kalitesinden sorumlu başkan yardımcısı) ev sahipliği yaptılar.

İlk olarak Mayıs 2022’de The Tire Cologne’da sergilenen EffeXSport TH202, Triangle Tyre’ın yeni nesil ultra yüksek performanslı binek otomobil lastiklerini temsil ediyor.

Triangle yetkilileri, şirketin ana taahhüdünün, tüketicilere en iyi kalitede lastikler sağlamak, onların beklentilerini ve sürüş ihtiyaçlarını karşılarken güvenliği garanti etmek olduğunu vurguladılar. Akıllı fabrikanın, endüstri 4.0’ın Çin’de uygulanması, Triangle’ı farklı bir üretim teknolojisi seviyesine getirdi ve Triangle’ın küresel pazardaki konumunu kademeli olarak artırabilen ve olumlu bir şekilde rekabet edebilen ürünlere geçişi hızlandırdığını belirttiler.

Gelişmiş teknolojileri sayesinde Triangle Tire, hem kuru hem de ıslak frenleme, sürüş hassasiyeti, yüksek hızda stabilite ve aşınma direncinde mükemmel sonuçlar veren bir lastik geliştirerek performans ve konfor arasındaki dengeyi kurabildiğini kanıtladı.  EffeXSport, ıslak zeminde frenlemede A sınıfı bir etiket elde ediyor.EffeXSport, suda kızaklamayı en aza indirmek için dört geniş uzunlamasına oluklu ve su tahliyesini iyileştirmek için ek çapraz elemanlara sahip modern bir asimetrik lastiktir. Yenilikçi profili optimize edilmiş bir ayak izi sağlar ve büyük sert bloklarla birlikte yüksek hızda yol tutuşu ve frenleme yeteneklerini geliştirir.

EffeXSport ultra yüksek performanslı hamur, başarılı SporteX TH201’den toplanan deneyimle Triangle Tyre’ın en son Ar-Ge araştırmasının sonucudur ve her türlü sürüş koşulunda tutuşu en üst düzeye çıkarır. Triangle’ın uzunlamasına oluklu susturma teknolojisi, en yüksek seviyede akustik konfor sağlayarak EffeXSport’u sürmesi çok keyifli bir lastik yapıyor.

Formula 1 Macaristan Grand Prix’sinin düzenlendiği Hungaroring’in zorlu ve zahmetli asfaltında Alpine A110 S, BMW 850, Volkswagen Golf 8 R ve Mercedes-AMG gibi yüksek performanslı arabaları kullanarak EffeXSport donatılarak sürüş yapıldı.

EffeXSport TH202 ürün gamı ​​16 inç ile 20 inç arasında değişen 54 ebattan oluşuyor ve yıl sonuna kadar 50 yeni ebat ile daha da genişletilecek.

Uzman pilotların refakatinde yapılan Hungaroring pist turlarında ;

Alpine A110 S’de (önde 215/40 R18 89Y XL M+S ve arkada 245/49 R18 97Y XL M+S);

Mercedes AMG A45 S (her iki aksta 245/35 R19 93Y XL M+S);

BMW 850i Xdrive (önde 245/40 R20 99Y XL M+S ve arkada 275/35 R20 102Y XL M+S) ve

M135i Xdrive (her iki aksta 225/40 R18 92Y XL M+S),

VW R (her iki aksta 235/35 R19 91Y XL M+S) EffeXsport lastikler deneyimlendi.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here