Continental PremiumContact 7 İle Yazı Güvenle Geçirin

0
1339

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, her türlü tahrik sistemine sahip çok sayıda araca uygun yeni lastiği PremiumContact 7’yi tüketicilerle buluşturuyor. Islak ve kuru yollarda daha iyi yol tutuş güvenliği sağladığı bağımsız testlerle kanıtlanan PremiumContact 7 ile bu yaz yolculuklar daha güvenli geçiyor.Continental’in yeni PremiumContact 7 lastiği, bayilerde satışa sunuldu. Yaz aylarında sürücülere kuru ve ıslak yollarda daha fazla güvenlik sunan yeni PremiumContact 7, yapılan bağımsız testlerle de yüksek güvenlik standartlarını doğruluyor. İngiliz otomobil dergisi Auto Express ve online Tyre Reviews dergisi, PremiumContact 7’yi yaz lastiği testlerinin galibi olarak ilan ettiler. Alman otomobil dergisi Auto Bild ise performansını “örnek” olarak nitelendirdi.

 

Her sürüş tipine uyum sağlayan sırt tasarımı

Continental, PremiumContact 7 için sürüş durumuna uyum sağlayan özel omuz elemanları geliştirdi. Islak yolda sürüş esnasında suyun büyük bir kısmı çevresel oluklar aracılığıyla tahliye ediliyor. Ayrıca, temas alanı, omuz bölgesinden daha fazla miktarda su tahliyesi için suyun en hızlı tahliye edilebileceği noktada sona eriyor. Özel tasarımı, kuru zeminde temas alanının omuzun dışına doğru uzanmasına, yola daha fazla güç aktarımı için ise yanal kanalların daralmasına izin veriyor.

 

Her araç konseptine özel uyarlamalar

Çok farklı ağırlık, boyut ve güç ünitelerini göz önünde bulunduran Continental, optimum güvenlik için PremiumContact 7 lastiğini farklı araç konseptlerine uygun olarak tasarladı. PremiumContact 7, yuvarlanma direnci ve kilometre performansı alanındaki iyileştirmelerin yanı sıra özel tasarımı sayesinde her türlü tahrik sistemine sahip araçlara mükemmel yol tutuşu ve kısa fren mesafesi sunuyor. 

Düşük sıcaklıklarda dahi optimum tutuş

Lastik kauçuk bileşimlerinin her bir elemanı, belirli bir sıcaklıkta optimum performansa ulaşıyor. Continental, PremiumContact 7 için geliştirdiği yeni hamur bileşimi ile mümkün olan en geniş sıcaklık aralığında ideal performansa ulaşmayı başardı. İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinde sabahın serin saatlerinde düşük sıcaklıklarda bile lastik yüksek yol tutuş seviyesi sağlayabiliyor.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here