GT RADİAL’in Yeni Elektrikli Araç Dual Yaklaşım Stratejisi “OYUN DEĞİŞTİRİCİ”

0
853

Yeni AAA dereceli GT Radial SportActive 2 EV ve popüler SportActive 2 ve FE2 portföylerimize 16 EV Ready lastiklerin eklenmesi, “ezber bozan”dan başka bir şey olmayan bir ikili elektrikli araç (EV) yaklaşımı yarattı.

Managing Director of Giti Tire R&D Centre Europe GmbH , Stefan Fischer sözlerine şöyle başlıyor: “EV ve içten yanmalı motorlu (ICE) araçların özel gereksinimlerini karşılamak için bir çift elektrikli araç yaklaşımını müşterilerimize ve genel olarak pazara sunabildiğimiz için çok heyecanlı ve gururluyuz.

“Burada anahtar kelime dual, çünkü altı yıllık bir araştırma ve geliştirme programından sonra, GT Radial SportActive 2 EV ve EV Ready platformlarının yanı sıra daha geleneksel ICE değiştirme pazarı için elektrikli araçlar için derinlemesine bir yüksek performanslı lastik portföyüne sahibiz.

“Bu, yalnızca sürücüler için uygun olabilecek veya olmayabilecek genel bir seçenek değil, belirli araç segmentleri için özel olarak tasarlanmış lastikler yaratmakla ilgili.”

GT Radial SportActive 2 EV, ilk olarak 235/45R18 (Y), 235/55R19 (V) ve 255/45R20 (H) olmak üzere üç ebatta  piyasaya sürüldü, 19” ve 20” seçenekleri AAA etiket sonuçlarına ulaştı.

Hannover, Almanya’daki efsanevi Giti Tire Avrupa Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde kapsamlı Orijinal Ekipman deneyimi kullanılarak tasarlanan ve üretilen lastik, standart UHP ürününe kıyasla %15’e kadar daha düşük yuvarlanma direnci sağlayan yepyeni bir ULRR bileşiğine sahiptir.

En çok satan Tesla Model 3 ve Kia EV6 gibi AB ve Kore SUV’ları dahil olmak üzere ağır ve güçlü elektrikli araçlar için özel olarak tasarlanmış olan güvenlik, diğer performans alanlarından ödün vermeden ıslak yol tutuştaki tüm A etiketleriyle temel bir öncelik olmaya devam etti.Lastiğin yapısının gözden geçirilmiş tasarımı, ağırlıkta %4’lük bir azalma sağlarken, ıslak ve kuru zeminde mükemmel yol tutuşu, uzun ömürlü kilometre ve kendinden emin, eğlenceli bir sürüş deneyimi ile hassas kontrol sunmaya devam ediyor.

2024’te daha geniş bir EV otomobil ve SUV yelpazesini kapsayan daha fazla boyut pazara sunulacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here