Audi A3,fabrikadan FALKEN ZIEX ZE310 AO ECORUN ile çıkıyor

0
2239

Falken ZIEX ZE310 ECORUN lastiği Audi tarafından Audi A3’e fabrikada takılmak üzere seçildi. Falken, 205/55R16 91V  ebatlarında ki lastiklerini dinamik kompakt sınıfın üretildiği Almanya’nın Ingolstadt kentindeki Audi fabrikasına tedarik ediyor.

Gelişmiş aşınma performansıyla desteklenen hem ıslak hem de kuru sürüş yüzeylerinde mükemmel çekiş ve kavrama, Falken ZIEX ZE310 ECORUN’u karakterize eden temel özelliklerdir. Konfor ve güvenlikten ödün vermek istemeyen performans odaklı sürücüler için ideal bir lastik.

ZIEX ZE310 ECORUN, tutuşu artırmak için temas alanı boyunca eşit basınç dağılımını garanti eden Uyarlanabilir Sabit Basınç teknolojisi ile donatılmıştır. Ek olarak, ACP sırt tasarımı, yön dengesini iyileştirir ve eşit aşınma sağlar.

REKLAM

205 mm’lik lastik sırtı versiyonunda, ZIEX ZE310 ECORUN, diş sertliğini optimize etmek ve lastiğin temas alanını artırmak için dört oluklu bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, dört oluklu sırt deseni sayesinde suyun yer değiştirmesi ve dolayısıyla suda kızaklama özellikleri iyileştirilir. Dinamik Audi A3 için uygun olan ZIEX ZE310 ECORUN lastiği V hız endeksine sahiptir ve bu nedenle 240 km/s’ye kadar sertifikalandırılmıştır.

Dahası, sürekli olarak uygulanan Gelişmiş 4D Nano Tasarım teknolojisi sayesinde, Falken’in mühendisleri, ZIEX ZE310 ECORUN için çığır açan bir kauçuk bileşimi geliştirmeyi başardılar, bu da harika bir kilometre ömrü ve verimlilik sağlamanın yanı sıra lastiklerin daha iyi bir çalışma performansına sahip olduğu anlamına geliyor. özellikler. Bu şekilde, ZIEX ZE310 ECORUN’un kilometre performansını önceki modele kıyasla yüzde 30 artırmak mümkün oldu. Bu, lastikleri hem maliyet açısından verimli hem de enerji açısından verimli hale getirir.

Falken Tire Europe GmbH OE Kilit Müşteri Yöneticisi Christian Stolting, “ZIEX ZE310’umuz Audi A3 ile mükemmel bir uyum sergiliyor” diyor. “Sonuçta, lastiği diğerlerinden ayıran sadece sportif performansı değil, aynı zamanda yüksek düzeyde verimliliği de temsil ediyor. Bu, geliştirmede en son teknolojilerin kullanımı ve ultra modern üretim süreçleri sayesindedir. ZIEX ZE310 ECORUN’umuz, premium segmentte bir lastiği karakterize eden tüm özellikleri bir araya getiriyor.”

Falken lastiğinin kalitesi Audi’yi ikna etti ve lastiğin adına AO – Audi Original – işaretini taşımasına izin verdi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here