LastikPark’ın Kış Dönemi TV Reklamları Yayına Girdi

0
2345

Türkiye’nin en büyük çok markalı perakende lastik zinciri LastikPark  kış lastik sezonuna yoğun televizyon reklamı  yayınlarıyla  giriyor.    

2021 yılı başında   ‘Aradığınız Tüm Markalar Burada!’ sloganıyla 10. Yıl kutlamalarına  özel yayınlarla başlayan LastikPark, bu kış lastikleri sezonunda da tüm mecralarda yer alarak hizmetlerini duyurmaya devam ediyor.

Türk müzik ve sinema tarihinde yer edinen kült eser  “ AH NEREDE VAH NEREDE” şarkısı müziği üzerine hazırlanan Lastik Park televizyon reklamları  muazzam beğeni kazandı ve dillerden düşmedi.

Yepyeni bir satış kampanyası ile Aralık ayı boyunca tekrar yayına girecek olan reklamlar       3 – 23 Aralık tarihleri arasında 3 hafta süre ile ekranlarda ve diğer mecralarda yerini alacak.

16 farklı ulusal televizyon kanalında en çok izlenen, en popüler programlarda 1.000 kez yayınlanacak reklamlara ayrıca 20 farklı ulusal radyo kanallarında en çok dinlenen saatlerde dönecek olan 3.200 reklamla  tüm Türkiye “ AH NEREDE VAH NEREDE” ile LastikPark reklamlarına eşlik edecek .

LastikPark Türkiye’nin 81 ilinde 500 noktada kalite ve hizmetlerini tüketici ile buluşturmayı hedefleyen bu yoğun iletişim programında dijital mecralarda da yer almayı  ihmal etmedi.  Hedefini 50 milyon kişiye erişmek olarak belirleyen iletişim programında ;Youtube, Sosyal Medya hesaplarının yanı sıra  en çok ziyaret edilen farklı kategorilerdeki 300’ün üzerinde web sitesi de yer alıyor.

LastikPark bayilerinin Google işletme hesaplarının da öne çıkacağı dijital reklamlarda tüketicilerin 81 il 500 noktada LastikPark bayilerine kolayca ulaşabilmesi sağlanacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here