Pirelli’nin “Scorpion Trail II” Modelinin Halefi Açıklandı

0
712

SCORPION Trail III , Pirelli’nin asfaltta ve hafif arazi kullanımında mükemmel performansı birleştiren maxi enduro’lar için geliştirdiği yeni enduro sokak lastiğidir. Lastik, son ve zorlu dış mekan testlerini tamamlıyor ve Ocak 2024’ten itibaren halka satışa sunulacak.

Son yıllarda enduro cadde segmenti pazardaki en önemli segmentlerden biri haline geldi ve Pirelli, farklı yol koşullarında kullanım kolaylığına özellikle dikkat ederek, giderek daha sportif yol performansına sahip ancak arazi görünümüne sahip lastikler geliştirmeyi seçti.

Pirelli SCORPION Trail III aslında arkasında güçlü teknolojik yeniliklerin yattığı agresif bir sırt görünümü sunuyor. Pirelli’nin ‘büyük enduro’ segmentinde edindiği bilgilerin yanı sıra en son teknolojilerden, malzemelerden ve işlemlerden yararlanarak birinci sınıf yol kalitesi sunarak en zorlu pazar beklentilerine yanıt veriyor. Önceki SCORPION Trail II ile karşılaştırıldığında yeni lastik, ıslak zeminde daha iyi performansın yanı sıra mükemmel kavrama sayesinde önemli ölçüde geliştirilmiş yol tutuşu ve daha sportif davranışı garanti ediyor . Ayrıca SCORPION Trail III, tam yükte bile stabilite sağlar ve en iyi şekilde hareket edebilir.makinenin elektronik sistemleriyle etkileşime geçin . Son olarak, arazi sürüşü açısından aşınma direnci önemli ölçüde iyileştirildi ve bu, toprak yollarda maceraya atılmayı sevenler için önemli bir parametre.

SCORPION TRAIL III, virajlarla dolu eğlenceli asfalt rotaların üstesinden gelmek için mükemmel bir lastiktir ve hem kuru hem de ıslak koşullarda mükemmel performansa sahip yollardaki büyük enduro bisikletlere özel sırt tasarımına sahip bir ürün arayan tüm motosikletçilere adanmıştır. sportif davranış ve iyi kilometre performansı ile.

SCORPION TRAIL III’ün hedef makineleri, 19 veya 21 inç ön lastiklerle donatılmış, orta silindir hacimlerinden ve üzeri (400 cc’den fazla) başlayan makinelerdir; bu nedenle hafif arazi bölümleriyle uzun yolculukların ve gezilerin üstesinden gelebilecek motosikletler. 2024 yılında crossover’lara özel 17 inçlik ön ve arka ekipmanlar da seriyi tamamlayacak.

Bu yeni ürünü SCORPION markasıyla tanımlama seçimi, Enduro ve Cross gibi off-road ve iki ve dört tekerlekli yarışlarda her zaman öncü olan Pirelli ürün yelpazesinin geçmişiyle paraleldir. -Ülke Dünya Şampiyonası ve Dünya Motokros Şampiyonası- Pirelli off-road lastiklerinin 40 yıldır lider olduğu ve 81 dünya şampiyonluğu kazandığı yer.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here