Automechanika Shanghai 2023 Rekor Kırdı

0
617

Küresel otomotiv endüstrisi , Shanghai Ulusal Sergi ve Kongre Merkezinde düzenlenen 18. Automechanika Shanghai 2023 fuarı katılımcı ve ziyaretci rekorları kırdı.

Automechanika Shanghai  kapılarını 177 ülke ve bölgeden 185.284 ziyaretçiye açtı; bu, uluslararası pazarların Çin otomotiv endüstrisi ile yeniden bağlanmasında bir dönüm noktası olarak görüldü.

Sonuçlardan memnun olan Messe Frankfurt (HK) Ltd Genel Müdürü Bayan Fiona Chiew şunları söyledi: “Katılımın büyük artışı, fuarın sadece Çin için değil küresel olarak da otomotiv endüstrisindeki öneminin devam ettiğini gösteriyor ve ticaret, pazarlama , eğitim bilgileri değişimine imkan yaratıyor.  Hatta uluslararası seyahatlerin normale dönmesiyle birlikte yurt dışı ziyaretçi katılımı da hacim ve uluslararasılık açısından yeni rekorlara ulaştı. Fuara en çok ziyaretçi sırasıyla Malezya, Tayvan, Hindistan, Güney Kore, Türkiye, Tayland, Brezilya, BAE, Avustralya ve Almanya’nın da aralarında bulunduğu ülke ve bölgelerden geldi. ” 

Automechanika Şangay 2023’ten önemli rakamlar:
• Ziyaretçi : 177 ülke ve bölgeden 185.284 kişi; tüm zamanların en yüksek rekorlarından sırasıyla yüzde 16 ve yüzde 19’luk bir artışı temsil ediyor
• Katılımcılar: 41 ülke ve bölgeden 5.652 kişi
• Ölçek: 300.000 m2’nin üzerinde
• 77 ek etkinlik
• 16 ülke ve bölge pavilyonu
• AMS Live aracılığıyla çevrimiçi ziyaretler: 870.000’den fazla sayfa görüntüleme

Enternasyonalizm fuar alanına yansıdı. 5.652 katılımcı arasında küresel temsil, Fransa, Almanya, Endonezya, İtalya, Japonya, Kore, Malezya, Polonya, Singapur, İspanya, Tayvan, Tayland, Türkiye, BAE, Birleşik Krallık ve ABD’den 16 pavyon da 41 ülke ve bölgeden geldi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here