WANLI Tire Büyük Kapasite Artırımına Hazırlanıyor

0
896

Merkezi Guangdong eyaletinin başkenti Guangzhou’da bulunan devlete ait bir kuruluş olan Wanli Tire Co Ltd, geçen yıl ülkenin lastik endüstrisindeki toparlanmanın ortasında yeni bir üretim üssü inşaatına başladı.

Şirketin, Guangzhou’nun bir banliyösü olan Conghua’daki üretim üssünün mevcut fabrika alanında yer alan üçüncü aşama genişleme projesi, yıllık 12 milyon üretim kapasitesi tasarlanmış yeşil, akıllı ve verimli bir lastik yapımı tanıtım fabrikası yaratmayı amaçlıyor.

Şirket yöneticileri, şirketin üretim kapasitesindeki artışın siparişlerdeki keskin artıştan kaynaklandığını söyledi.Wanli Tire genel müdürü Cao Xiandong, “Şu anda, özellikle tedarik sıkıntısı çeken çelik radyal lastikler için pazar siparişleri dolu” dedi.Şirket, 2023 yılında Wanli’nin üretim ve satış hacminin sırasıyla yüzde 18,77 ve yüzde 19,42 arttığını ve kârın 292 milyon yuan (40,69 milyon dolar) arttığını söyledi. Şirket, zararlarını kara dönüştürmekle kalmadı, satış performansı da son iki yılda çift haneli büyüme kaydetti. Cao, “Gelecekteki pazar büyümesi konusunda iyimser olmaya devam ediyoruz” dedi.

Artan üretim kapasitesi ve akıllı teknolojilerin uygulanmasıyla şirketin hedefinin 2025 yılına kadar yaklaşık 10 milyar yuan gelir elde etmek olduğunu söyledi.

Hefei üssü, ilk tam akıllı ve otomatik yeşil lastik fabrikasıdır.

Çin’in lastik sektörü, otomobil endüstrisinden gelen güçlü talebin devam etmesiyle geçen yıl yeniden canlanma yaşadı.

Çin’de çelik radyal lastik üretimi 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 14 artışla 139 milyon adede ulaştı. National Business Daily’nin raporuna göre, kısmi çelik radyal lastik üretimi aynı dönemde 591 milyon adede, yani yıllık yüzde 22 artışa ulaştı.

Wanli, özellikle yeni enerjili araç sektörünü hedef alarak araştırma ve geliştirmeye yatırımını artırdı.Üçüncü aşama projenin inşaatından önce Wanli Tire, Guangzhou ve Anhui eyaleti Hefei’deki iki büyük üretim üssünde akıllı üretimi geliştirmek için çok sayıda teknolojik dönüşüm yatırımı gerçekleştirmişti.

 

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here