Magna Lastikleri, Magna TPMS Sistemini Piyasaya Sürüyor

0
833

ULUSLARARASI OTR lastik üreticisi Magna Tyres, kendi şirket içi TPMS sistemini piyasaya sürerek Hollanda merkezli şirketin giderek artan küresel müşteri tabanına bir ek hizmet daha sağladı.

Magna Tyres Ticari Direktörü Hein De Wind lansmana binaen şunları söyledi: ‘Şirketin, lastiklerimizden mutlak maksimumu elde etmek için sürekli olarak yeni yollar arayarak geleneksel lastik üreticisi rolünün ötesinde faaliyet göstermeye yönelik özel hedefi doğrultusunda,  titizlikle hazırlanmış ve kapsamlı TPMS çözümü, müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyum sağlayacak ve Magna ile daha da yakın bir işbirliği sağlayacaktır.’ dedi.

Magna TPMS, makineye güç verilmediğinde bile, günde 24 saat, haftanın yedi günü, orta ve aşırı okumalarla ilgili uyarılarla birlikte gerçek zamanlı lastik basıncı ve sıcaklığı izleme olanağı sunar.

Sistem, sorunları erken tespit ederek ve hızlı çözüm sunarak kullanıcıların sahadaki durumlara hızlı tepki vermesini sağlıyor. Gerekli eylemlerin otomatik e-postaları sistemden bir kuruluş içindeki uygun kişiye gönderilebilir ve bir masaüstü sürümüne ve bir mobil uygulamaya (IOS/Android) kolayca bağlanabilir.

GPS konum izleme özelliği sayesinde sistem, lastik kullanım istatistikleri için kat edilen mesafeyi/saati izler; diğer özellikler ve faydalar arasında basınç, ısı ve hız dahil olmak üzere sorunsuz bir çalışma yürütmek için gereken tüm önemli bilgileri sürekli olarak ölçen özel valf sensörleri yer alır.

Magna network , sensörler tarafından ölçülen ve toplanan tüm bilgilerin merkezinde yer alır; bu bilgiler daha sonra CAN veri yolu aracılığıyla gerçek zamanlı olarak iletilebilir, filo yöneticilerinin bakımı denetlemesine ve hızlı düzeltici eylemler için erken sorunları tespit etmesine ve böylece arıza süresini azaltmasına  ve verimliliği artırmaya yardımcı olur.

Basınç kontrollerinde zaman tasarrufu sağlayan, yasal gereklilikleri karşılayan, olası sorunları ön plana çıkaran ve yük kapasitelerinin aşılmasını önleyen sistem, dünyanın neresinde ve ne zaman çalışırsa çalışsın tüm filonun her hareketini ve her istatistiğini izler.

Bay De Wind sözlerini şöyle tamamladı: ‘Magna TPMS’nin piyasaya sürülmesi, müşterilerimizin lastik performanslarını etkili bir şekilde izlemelerine olanak tanıyacak, bu da kilometre performansında artışa ve Toplam Sahip Olma Maliyetinin (TCO) daha da iyileşmesine yol açacak. Magna lastikleriyle çalışmanın her zaman son derece başarılı olmasını sağlamak, müşterilerimizle olan yakın ortaklığımızın bir sonraki doğal gelişmesidir.’

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here