THE TIRE COLOGNE Bilet Satışları Başladı

0
582
Eingang Nord

Lastik ve jant sektörünün önde gelen ticaret fuarı THE TIRE COLOGNE,  4-6 Haziran 2024 tarihleri arasında ki açılışına hazırlanıyor.

Sektörün ilgili karar vericileri, yöneticiler ile biraraya gelme, yüksek miktarda siparişler ve uluslararası kamuoyu ile buluşma fırsatlarının yanı sıra Sektörün en önemli öncü trendleri ve temaları, ticaret fuarını yılın lastik etkinliği haline getiriyor: THE TIRE COLOGNE, ortaklık ruhunu ortaya çıkarıyor ve ticari ziyaretçiler için verimli iş ve ağ oluşturmayı mümkün kılıyor.

Sektörün en önemli fuarının online ziyaretci bilet satışları açıldı ve aynı zamanda TTC sitesinde ki  online katılımcı arama motoru çalışmaya başladı.Ziyaretçi bilt linki ;

https://www.thetire-cologne.com/trade-fair/tickets/buy-tickets/

Koelnmesse, yakın zamanda mobilite segmentindeki üç büyük uluslararası ticaret fuarı olan INTERMOT, THE TIRE COLOGNE ve polisMOBILITY’yi Köln/Almanya’daki ticaret fuarı alanlarında ağırlıyor. THE TIRE COLOGNE, lastiklerin ve jantların yanı sıra motorlu araç servis ve lastik takma merkezlerine yönelik ekipmanlara da odaklanıyor ve lastik kaplama, eski lastiklerin geri dönüşümü ve imhası için kapsamlı bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyor.

INTERMOT, motorlu iki tekerlekli araçlara yönelik bir fuar olup; elektromobilite, aksesuarlar, giysiler, parçalar, kişiselleştirme, tur ve atölye ekipmanlarındaki önemli yenilikleri sunuyor. En yeni format olan polisMOBILITY, kentsel mobilitenin gelecekte nasıl tasarlanabileceğini ve tasarlanması gerektiğini gösteriyor. Etkinlikler, uluslararası iş platformları olarak en son ürünleri, gelişmeleri ve yenilikleri sergilemek için sektörü dikkatle hedeflenmiş bir yaklaşımla hizmet veriyor.

polisMOBILITY : Köln 22.05. – 23.05.2024
THE TIRE COLOGNE – Lastik endüstrisine yönelik uluslararası ticaret fuarı: Köln 04.06. – 06.06.2024
INTERMOT COLOGNE – Uluslararası Motosiklet ve Scooter Fuarı: Köln 05.12. – 08.12.2024

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here